Sport

Cristiano Ronaldo, golul 100 în Premier League. Ce record a stabilit starul portughez în meciul cu Arsenal. Video

Revenit pe teren după tragedia în care și-a pierdut unul dintre gemeni, Cristiano Ronaldo a marcat golul său cu numărul 100 în Premier League la partida cu Arsenal.
23.04.2022 | 16:35
Cristiano Ronaldo golul 100 in Premier League Ce record a stabilit starul portughez in meciul cu Arsenal Video
Revenit pe teren după tragedia în care și-a pierdut unul dintre gemeni, Cristiano Ronaldo a marcat golul său cu numărul 100 în Premier League la partida cu Arsenal. Sursă foto: EPA-EFE/DANIEL HAMBURY
ADVERTISEMENT

Manchester United este foarte aproape să rateze clasarea între primele 4 și, implicit, calificarea în sezonul viitor al Champions League.

Cristiano Ronaldo a ajuns la 100 de goluri în Premier League

Manchester United a început dezastruos întâlnirea de pe Emirates și a primit gol încă din minutul 3 de la Nuno Tavares. Arsenal și-a majorat avantajul după penalty-ul transformat de Bukayo Saka, iar trupa lui Ralf Rangnick se îndrepta cu pași mari spre un nou dezastru.

ADVERTISEMENT

Cel care le-a redat încrederea ”diavolilor roșii” a fost Cristiano Ronaldo, care a redus din diferență după o centrare a lui Nemanja Matic. Pentru starul portughez a fost golul cu numărul 100 în Premier League și al 140-lea în tricoul lui Manchester United în toate competițiile.

Atacantul de 37 de ani a devenit astfel cel de-al patrulea jucător din istoria lui Manchester United care înscrie cel puțin 100 de goluri în Premier League. Înaintea lui au mai reușit o astfel de performanță Ryan Giggs, Paul Scholes și Wayne Rooney.

ADVERTISEMENT

Cu reușita de pe Emirates, portughezul a mai stabilit un record fenomenal. Este primul fotbalist din toate timpurile care înscrie 100 de goluri atât în Premier League, cât și în La Liga. Ronaldo a punctat de 311 ori pentru Real Madrid în campionat în cei nouă ani petrecuți pe Santiago Bernabeu.

Susținere din partea fanilor lui Arsenal pentru Ronaldo

În minutul 7 al meciului de pe Emirates, întregul stadion a pornit o rundă furtunoasă de aplauze, în semn de solidaritate pentru Cristiano Ronaldo și familia sa, după ce unul dintre gemeni i-a murit la naștere. Același gest superb a avut loc și pe Anfield, la meciul cu Liverpool.

ADVERTISEMENT

”Un gest de mare clasă din partea fanilor lui Arsenal, care au aplaudat pentru Cristiano Ronaldo în minutul 7”, a scris Manchester United, pe contul de Twitter.

Cristiano Ronaldo încearcă să își refacă moralul după ce a trăit cea mai mare dramă a vieții sale. După ce a revenit la antrenamentele lui Manchester United la o zi de la moartea unuia dintre gemeni, superstarul portughez a postat prima fotografie cu celălalt nou-născut, care a supraviețuit.

ADVERTISEMENT

Bebelușul care a supraviețuit la naștere este al cincilea copil pe care îl are Cristiano Ronaldo. Cristiano Jr este primul fiu al lusitanului, iar în luna iunie va împlini vârsta de 12 ani. „Șeptarul” lui Manchester United are și doi gemeni, pe care i-a făcut cu o mamă surogat, Eva și Mateo.

ADVERTISEMENT