Sport

Cum a venit îmbrăcat Cristiano Ronaldo la întâlnirea cu şeicii din Dubai! Cât costă hanoracul creat de un fost fotblist din Armenia. Foto

Cristiano Ronaldo a avut parte de o scurtă vacanţă în Emiratele Arabe Unite, unde s-a întâlnit cu şeicii din Dubai. Starul lui Manchester United a ales să îmbrace un hanorac cu această ocazie.
28.01.2022 | 12:52
Cum a venit imbracat Cristiano Ronaldo la intalnirea cu seicii din Dubai Cat costa hanoracul creat de un fost fotblist din Armenia Foto
Cristiano Ronaldo şi Georgina au plecat în vacanţă, în Dubai
ADVERTISEMENT

Fotbalul european este în pauză, din moment ce în această perioadă se dispută meciuri din preliminariile CM 2022, astfel că Ronaldo a avut câteva zile libere. Vedeta lui Manchester United a mers în Dubai, pentru câteva zile de vacanţă, unde se va şi antrena alături de colegii lui de echipă.

Cristiano Ronaldo, întâlnire cu şeicii din Dubai. Cum a venit îmbrăcat fotbalistul

Joi, Cristiano Ronaldo s-a întânit cu şeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vice-preşedintele Emiratelor Arabe Unite, şi cu şeicul Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Prinţul Moştenitor al Dubaiului. Chiar dacă a participat la o întâlnire cu înalţi demnitari ai statului, fotbalistul de 36 de ani a apelat la o vestimentaţie casual.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a venit îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurţi, de culoare roşie, şi cu un hanorac, acesta atrăgând imediat atenţia. Bluza albastră nu este una oarecare şi face parte din colecţia unui brand înfiinţat de un fost fotbalist din Armenia.

Hanoracul este al firmei Azad Mard, care în traducere înseamnă “om liber”, şi costă, conform site-ului oficial, doar… 156,99 de euro (aproximativ 772 de lei).

ADVERTISEMENT

Brandul Azad Mard a fost creat de Garen Tchobanian, în 2018, după ce s-a retras din fotbal. Acesta a jucat în Anglia, pentru echipele de juniori de la Blackpool, şi a bifat selecţii la naţionala U19 a Armeniei.

Cristiano Ronaldo în Dubai
Cristiano Ronaldo s-a întâlnit cu şeicii din Dubai

Cristiano Ronaldo îşi poate cumpăra hanoracul cu trei minute din salariu

Cristiano Ronaldo a revenit în vara anului trecut la Manchester United, după ce a semnat un contrat valabil până în iunie 2023, şi are un salariu anual de 26.520.000 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

În aceste condiţii, Cristiano Ronaldo câştigă aproape 51 de lire sterline în fiecare minut, la Manchester United, astfel că şi-ar permite hanoracul după trei minute.

S-a enervat pe site-ul celor de la Transfermarkt şi i-a blocat

Pe 5 februarie, Cristiano Ronaldo va împlini 37 de ani, însă în continuare are o cotă de piaţă bună. Cu toate acestea, portughezul s-a enervat când a văzut că este evaluat la 35.000.000 de euro de site-ul transfermarkt.com.

ADVERTISEMENT

Am pus o listă pe Instagram cu 10 jucători, de 33 de ani și mai în vârstă, iar Ronaldo era în continuare pe primul loc ca valoare, dar a spus că trebuie să fie cotat la mai mult. 

A trimis un mesaj către cei care se ocupă de rețelele de socializare. I-au răspuns, explicându-i de ce are cota atât și i-au spus: ‘Din persoanele din grupa ta de vârstă ești de departe cel mai bun’.

Era o diferență de 35-60 de milioane de euro între el și următorul de pe listă. Apoi a trimis niște emoji-uri care zâmbesc și ne-a blocat contul”, a explicat Christian Schwartz, coordonatorul al site-ul transfermarkt.com, pentru The Athletic.

ADVERTISEMENT