Fotbal international

Cristiano Ronaldo i-a răspuns lui Diego Simeone după Juventus – Atletico Madrid 3-0! A copiat gestul obscen al argentinianului! Video

13.03.2019 | 00:33
Cristiano Ronaldo ia raspuns lui Diego Simeone dupa Juventus  Atletico Madrid 30 A copiat gestul obscen al argentinianului Video
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo i-a răspuns lui Diego Simeone la finalul meciului Juventus – Atletico Madrid 3-0. În meciul tur, când spaniolii au învins cu 2-0, antrenorul formaţiei madrilene a făcut un gest obscen pentru care a fost amendat cu 20.000 de euro şi despre care s-a scris că ar fi fost făcut contra italienilor.

Cristiano Ronaldo i-a răspuns lui Diego Simeone după Juventus – Atletico Madrid 3-0. Poate risca o amendă portughezul

La finalul meciului Juventus – Atletico Madrid 3-0, Cristiano Ronaldo i-a răspuns lui Diego Simeone şi a copiat gestul antrenorului argentinian. Cu toate acestea, UEFA ar putea să-l amendeze pe atacantul de 34 de ani, la fel cum a păţit şi tehnicianul formaţiei din capitala Spaniei.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost încurajat la meciul Juventus – Atletico Madrid 3-0 de Georgina Rodriguez şi fiul cel mare al atacantului campioanei Italiei. Portughezul a reuşit o triplă în poarta lui Jan Oblak, iar după al treilea gol marcat, iubita fotbalistului a izbucnit în lacrimi de fericire.

Cristiano Ronaldo l-a provocat pe Diego Simeone?

Presa din Spania a scris despre gestul făcut de Cristiano Ronaldo, pe care l-au considerat la fel de lipsit de fair-play ca şi în cazul lui Diego Simeone. Jurnaliştii de la Marca şi-au întrebat cititorii dacă portughezul l-a provocat pe antrenorul argentinian sau dacă pur şi simplu a fost un gest de bucurie.

ADVERTISEMENT

Dintre cei care au răspuns la întrebare, aproximativ 8.100 de persoane, 67% au răspuns că atacantul portughez a vrut să-l provoace pe Diego Simeone. După meciul tur, antrenorul de 48 de ani a susţinut că gestul a fost adresat fanilor lui Atletico Madrid.