Sport

Cristiano Ronaldo i-a scos din sărite pe fanii lui Liverpool! Motivul supărării „cormoranilor” pe superstarul lui Man United

Fanii lui Liverpool nu se împacă deloc cu gândul că Ronaldo a fost desemnat cel mai bun fotbalist al lunii septembrie în Premier League
08.10.2021 | 17:53
Cristiano Ronaldo ia scos din sarite pe fanii lui Liverpool Motivul supararii cormoranilor pe superstarul lui Man United
ADVERTISEMENT

Revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United a avut un impact imediat. Prestațiile de până acum ale superstarului lusitan i-au adus titlul de cel mai bun fotbalist al lunii septembrie în prima ligă din Anglia.

„Șeptarul” echipei antrenate de Ole Gunnar Solskjaer s-a întors cu stil pe Old Trafford. CR7 a marcat trei goluri până acum în Premier League. Două reușite au venit în chiar meciul de debut, cu Newcastle, câștigat de „diavolii roșii” cu scorul de 4-1, în timp ce a treia a venit în deplasarea de la West Ham, acolo unde United a câștigat cu 2-1.

ADVERTISEMENT

Septembrie a fost o lună extrem de productivă pentru Ronaldo. Pe lângă reușitele din Premier League, acesta a mai punctat de alte patru ori: de două ori în UEFA Champions League și de două ori la naționala Portugaliei.

Suporterii lui Liverpool sunt furioși din cauza lui Cristiano Ronaldo și îl consideră pe Mo Salah nedreptățit

„Sunt mândru să fiu ales jucătorul lunii, având în vedere câți jucători mari sunt în Premier League. Le mulțumesc tuturor colegilor de la Man United, pentru că fără ei nu aș fi reușit. Să muncim din greu în continuare, iar rezultatele vor veni!”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Deși performanțele lui Cristiano Ronaldo de luna trecută îl îndreptățesc să se bucure de premiul pentru fotbalistul lunii septembrie, fanii lui Liverpool nu refuză să accepte această decizie și și-au exprimat nemulțumirile pe site-urile de socializare.

Susținătorii „cormoranilor” consideră că acest titlu ar fi trebuit să îi fie acordat lui Mohamed Salah. Luna septembrie a fost și pentru egiptean una extrem de bună. Fotbalistul lui Liverpool a înscris de șase ori în Premier League și de trei ori în Liga Campionilor, devansându-l astfel pe Cristiano Ronaldo la numărul de reușite.

ADVERTISEMENT

Contul oficial de Twitter al Premier League a anunțat că premiul de fotbalistul lunii septembrie îi revine lui Ronaldo cu întrebarea „Cine altcineva?”, motiv care i-a înfuriat pe fanii rivalei de moarte a lui Liverpool.

„Cum adică cine altcineva? Cel mai bun fotbalist din lume a fost furat!”, a fost unul dintre mesajele celor care susțin echipa lui Jurgen Klopp.

ADVERTISEMENT

„Jucătorul lunii pentru un fotbalist care a marcat de trei ori în două meciuri și care a trimis-o pe Man United pe locul 4… Bună glumă”, a fost ironia unui alt fan Liverpool.

Și grație reușitelor lui Mo Salah, Liverpool este pe locul 2 în Premier League, cu 15 puncte, unul mai puțin decât liderul Chelsea. Rivala Man United ține aproape, cu 14 puncte, la fel ca City, Everton și Brighton.

Cristiano Ronaldo a scăpat de procesul în care era acuzat de viol

În ziua în care a fost desemnat cel mai bun fotbalist al lunii septembrie în Premier League, Cristiano Ronaldo a primit o veste și mai bună. Lusitanul a scăpat de procesul în care a fost acuzat de viol.

Șansa superstarului lui Manchester United a fost că judecătorul american a hotărât să respingă acest caz, după ce avocații lui Kathryn Mayorga, femeia care a intentat procesul, au fost prinși cu documente furate.

ADVERTISEMENT