Sport

Cristiano Ronaldo, în filmul despre viața lui Ladislau Boloni? „Voi merge la o filmare în Anglia”. Exclusiv

Cristiano Ronaldo ar putea apărea în filmul autobiografic pe care maghiarii il dedică lui Ladislau Boloni. Ce spune antrenorul lui Metz.
21.05.2023 | 09:31
Cristiano Ronaldo in filmul despre viata lui Ladislau Boloni Voi merge la o filmare in Anglia Exclusiv
Filmul lui Ladislau Boloni ar putea apărea în anul 2024. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo nu l-a uitat niciodată pe Ladislau Boloni, antrenorul care l-a promovat la prima echipă a lui Sporting Lisabona. Cei doi au păstrat legătura, iar starul portughez i-a făcut cadou mai multe tricouri antrenorului român.

Cristiano Ronaldo în filmul lui Ladislau Boloni? „Vor apărea foarte mulți foști colegi în film și jucători pe care i-am antrenat”

Ladislau Boloni, fostul mare jucător al Stelei, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre filmul pe care guvernul lui Viktor Orban îl finanțează și este regizat de Novak Tamas, fiind intitulat „Laszlo Boloni – Povestea unei legende”.

ADVERTISEMENT

Fostul selecționer al României s-a apropiat la doar un punct de locul secund ocupat de Bordeaux, cu patru etape rămase de disputat și visează la promovare: „Eu sunt acum preocupat cu finalul de campionat nu cu filmul, dar știu că se lucrează. Va apărea în 2024.

Acum dacă nu mă înșel se pregătesc niște bilete de avion să ajung și eu în Anglia la cineva, pentru niște filmări”, a mai dezvăluit antrenor lui Metz.

ADVERTISEMENT

În filmul documentar vor fi nume importante din fotbal, iar din informațiile FANATIK, ar putea apărea chiar și Cristiano Ronaldo. Filmările vor avea loc în această vară: „Vor apărea foarte mulți foști colegi în film și jucători pe care i-am antrenat. Și de la Târgu-Mureș, de la Steaua, de la echipa națională, cu siguranță”.

Vor fi cu siguranță și alte nume mari. Fostul mare portar Petr Cech deja a filmat, iar în cadrul producției ar putea să mai apară și Diego Forlan sau Raphael Varane. Regizorul maghiar a vorbit despre acest lucru într-un interviu pentru Nemzeti Sport.

ADVERTISEMENT

Ladislau Boloni l-a invitat pe Valentin Ceașescu să apară în film: „Era un adevărat manager din umbră”

Ziariștii maghiari s-au deplasat la București, unde au stat de vorbă cu Valentin Ceaușescu, o prezență extrem de rară în spațiul public. Apropiat de Ladislau Boloni, acesta a filmat deja pentru filmul său documentar, unde va fi și un interviu cu Gică Hagi.

Ladislau Boloni a vorbit despre relația cu Valentin Ceașescu și rolul pe care l-a avut în câștigarea Cupei Campionilor Europeni și în crerea marii echipe a Stelei: „Valentin Ceaușescu va apărea de asemenea în film. El a fost într-adevăr un om senzațional, este în continuare. și chiar vreau să îi mulțumesc. 

ADVERTISEMENT

A fost important că prin prezența lui lucrurile să se desfășoare într-un fel care era nou pentru managementul sportiv. Era un adevărat manager din umbră! Știa cum și cu cine trebuie vorbit. Este un om nemaipomenit”, a mai spus antrenorul român pentru site-ul nostru.

  • 250.000 de euro va costa producația finanțată de Institutului Național de Film din Ungaria
ADVERTISEMENT