Fotbal international

Cristiano Ronaldo în pericol să rateze meciul cu Croația din Liga Națiunilor. Accidentarea bizară a superstarului

03.09.2020 | 21:26
Cristiano Ronaldo in pericol sa rateze meciul cu Croatia din Liga Natiunilor Accidentarea bizara a superstarului
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo atacantul în vârstă de 35 de ani al echipei Juventus și al naționalei lusitane, este în pericol să rateze meciul de sâmbătă contra Croaței din Liga Națiunilor.

Conform anunțului făcut de federația portugheză de fotbal, Cristiano urmează un tratament cu antibiotice datorită unei infecții la picior descoperită imediat după antrenamentul individual în sala de forță.

ADVERTISEMENT

Nu este un fapt obișnuit să îl vedem pe atacantul în vârstă de 35 de ani indisponibil pentru un meci, dacă ținem cont ca în acest sezon acesta a absentat doar 8 zile din cauza unor accidentări minore.

Cristiano Ronaldo om de bază pentru club și națională chiar și la 35 de ani

Cristiano este în continuare în mare formă, în Italia  a reușit să devină campion pentru a doua oară cu Juventus, marcând 31 de goluri în 33 de apariții, depășit doar de Ciro Immobile în cursa spre gheata de aur din acest sezon.

ADVERTISEMENT

Pentru națională a reușit 11 goluri în 8 meciuri jucate în acest sezon, fiind liderul incontestabil al unui vestiar din care mai fac parte nume mari precum, Bruno Fernandes, Bernardo Silva sau Goncalo Guedes, Portugalia având una din cele mai redutabile echipe din competiție.

Victoria din sezonul precedent contra Olandei în finala Ligii Națiunilor dă mari speranțe și in acest sezon fanilor lusitani, care speră ca naționala condusă de pe banca tehnică de Fernando Santos să repete performanța și să ajungă din nou cu Ronaldo pe teren măcar în finală.

ADVERTISEMENT

Pe lângă absența lui Cristiano Ronaldo, lusitanii nu pot conta nici pe Renato Sanches 

Chiar dacă Cristiano Ronaldo va absenta maxim un meci, nu același lucru se poate spune despre Renato Sanches, marea speranța la un moment dat a fotbalului portughez, care a fost trimis acasă după ce a picat testele medicale dinaintea reunirii lotului și a fost trimis acasă.

Dacă prezența lui Cristiano este sub semnul întrebării pentru partida contra Croației de sâmbătă, este aproape sigur că acesta va reveni pe teren marți în meciul contra Suediei, problema sa de sănătate fiind una minoră care nu necesită mai mult de 5 zile pentru recuperare.

ADVERTISEMENT