Sport

Cristiano Ronaldo, încă o lovitură pentru Manchester United! Ce decizie a luat starul portughez

Cristiano Ronaldo (37 de ani) nu uită cum a fost îndepărtat de la Manchester United. Cum s-a răzbunat pe „diavolii roșii”.
28.12.2022 | 12:55
Cristiano Ronaldo inca o lovitura pentru Manchester United Ce decizie a luat starul portughez
Cristiano Ronaldo și fiul său se antrenează momentan la baza de pregătire a lui Real Madrid. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a plecat cu scandal de pe Old Trafford, iar starul naționalei Portugaliei le-a mai administrat o lovitură englezilor.

Ronaldo l-a luat pe Cristiano Jr. de la Manchester United. Unde va juca fiul starului portughez

Cristiano Ronaldo a luat decizia să îl ia pe fiul său cel mare de la Manchester United, anunță The Mirror. Puștiul îi calcă pe urme tatălui său, iar acum se antrenează cu Real Madrid, unde a mai fost la copii și juniori în perioadă în care Ronaldo evolua pe Santiago Bernabeu.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo Jr. abia semnase cu „diavolii roșii” în februarie 2022, la dorința expresă a tatălui său, după ce puștiul s-a stabilit în Anglia, după plecarea de la Torino.

Decizia a survenit în mod firesc după interviul exploziv al portughezului pentru Piers Morgan. La baza de pregătire a madrilenilor se pregătește și viitorul jucător al lui Al-Nasr, care nu și-a luat vacanță după Campionatul Mondial pentru a se menține în formă.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo are mari speranțe că fiul său îi va călca pe urme: „Iubește fotbalul. Ăsta e un mare plus”

Cristiano Ronaldo Jr. ar putea să preia greaua moștenire a tatălui său, iar fostul atacant al lui Manchester United dezvăluia într-un interviu în 2016 care sunt principalele calități ale puștiului de doar cinci ani la acea vreme: „Eu vreau ca fiul meu să fie fotbalist. E normal să îmi doresc asta. Cred că are calitățile un atlet. Bineînțeles, este foarte tânăr, dar iubește fotbalul. Ăsta e un mare plus. 

Am 30 de mingi acasă. El e mereu cu mingea și o iubește. Nu îl voi forța însă să devină fotbalist, pentru că vine natural.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fie alegerea lui. Va fi orice își dorește să fie și nu o să îl împing deloc de la spate. Dar evident, îmi doresc să ajungă fotbalist Cristiano. Unul de top, la fel ca tatăl său. 

Ba, mai mult, fiul lui Cristiano Ronaldo îl imploră pe tatăl său să mai joace fotbal la nivel înalt câțiva ani, pentru a putea juca împreună: „Cristiano pune câteodată presiune pe mine și spune: Tată, continuă câțiva ani ca să putem juca împreună. Va fi dificil, chiar dacă mai câțiva ani în față”, declara starul portughez în 2019.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo Jr. s-a născut pe 17 iunie 2010 și va împlini 13 ani în vara acestui an.