Fotbal international

Cristiano Ronaldo a încălcat din nou regulile anti-Covid19! Reacția lui Juventus

29.01.2021 | 18:54
Cristiano Ronaldo a incalcat din nou regulile antiCovid19 Reactia lui Juventus
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo riscă să fie amendat de autoritățile din Italia, după ce a petrecut ziua de naștere a soției sale într-o zonă considerată problematică, în contextul pandemiei de COVID-19.


Andrea Pirlo, declaraţie uluitoare despre Ronaldo

UPDATE, 29 ianuarie, ora 18:55 / Antrenorul echipei Juventus Torino, Andrea Pirlo, a vorbit în conferința de presă premergătoare meciului cu Sampdoria Genova despre noile acuzații care i se aduc în Italia lui Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

”Ronaldo era liber, el face ce vrea în particular. În afara terenului, jucătorii sunt cetăţeni liberi şi fiecare trebuie să-şi asume responsabilitatea”, a declarat tehnicianul ”Bătrânei Doamne”, conform site-ului football-italia.net.


Știre inițială, 28 ianuarie, ora 14:39

Presa din „Cizmă” a pus mâna pe un videoclip în care superstarul campioanei Juventus apare pe o pârtie din stațiunea Val Veny, aflată la vest de Courmayeur, în regiunea Valle D’Aosta. Această regiune se află în apropiere de Piemont.

ADVERTISEMENT

Deși ambele zone sunt catalogate ca fiind „portocalii”, Ronaldo ar fi trebuit să călătorească în Val D’Aosta doar dacă primea o permisiune pe care nu a avut-o.

Cristiano Ronaldo încalcă din nou regulile! În plină pandemie, a mers cu Georgina să se dea cu snowmobilul

Pentru Cristiano Ronaldo, restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus par a fi prea complicate pentru a fi respectate. După ce anul trecut a zburat în Italia cu un avion privat, deși fusese depistat pozitiv cu noul coronavirus în timp ce era în cantonamentul Portugaliei, Ronaldo a comis-o din nou.

ADVERTISEMENT

În toamna lui 2020, superstarul portughez nu a avut de îndurat consecințe prea grave în urma călătoriei sale cu avionul. El a primit o amendă în valoare de doar 400 de euro, însă a putut să se carantineze liniștit la o vilă aflată pe teritoriul Italiei.

De data aceasta, presa din peninsulă a descoperit că portughezul a călătorit într-o regiune aflată în apropiere de Piemont, deși nu avea dreptul să facă acest lucru. El a plecat alături de Georgina Rodriguez, partenera sa, pentru a sărbători cea de-a 27-a aniversare a acesteia.

ADVERTISEMENT

Corriere Dello Sport a anunțat că pe internet a apărut un clip video în care Cristiano Ronaldo și Georgina apar pe ceea ce pare a fi un drum montan, în timp ce merg pe snowmobil. Deși clipul a fost șters, italienii au apucat să pună mâna pe câteva capturi foto.

Deoarece carabinierii efectuează investigații cu privire la călătoria pe zăpada lui Cristiano Ronaldo și a partenerului său Georgina Rodriguez: în afara cazurilor permise, călătoria în Valle d’Aosta, zona portocalie, ar constitui o încălcare a protocoalelor anti-Covid

„Polițiștii efectuează o investigație cu privire la călătoria lui Cristiano Ronaldo și a partenerei sale, Georgina Rodriguez. Aceștia au călătorit fără a avea permisiunea, în Valle d’Aosta, zonă considerată portocalie, încălcând astfel protocolul anti-COVID”, scriu italienii, care anunță și că cei doi au fost cazați într-un hotel declarat închis.

ADVERTISEMENT