Sport

Cristiano Ronaldo înscrie la foc automat de la revenirea la Manchester United. Ce record este pe cale să doboare. Video

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo este în topul marcatorilor din Premier League, după doar două meciuri disputate în tricoul lui Manchester United.
19.09.2021 | 18:06
Cristiano Ronaldo inscrie la foc automat de la revenirea la Manchester United Ce record este pe cale sa doboare Video
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a înscris al treilea gol pentru Manchster United, în disputa cu West Ham 2-1. Portughezul a egalat la unu situația pe tabela de marcaj, după ce londonezi deschiseseră scorul.

Cristiano Ronaldo ajunge, astfel, la 3 reușite în Premier League, în două meciuri, și la 4 goluri de la revenirea la Man United, după ce a înscris și în Liga Campionilor contra lui Young Boys Berna.

ADVERTISEMENT

Ce record țintește Cristiano Ronaldo

Starul naționale Portugaliei și al lui Manchester United a înscris, duminică, golul cu numărul 789 al carierei. Dacă își va păstra eficacitatea, cel mai probabil în primăvară va atinge o bornă ireală – 800 de goluri în carieră.

Ajuns la 36 de ani, Cristiano Ronaldo doboară record după record în materie de eficacitate, iar fanii lui Juventus Torino îl regretă deja.

ADVERTISEMENT

Portughezul și-a dorit să-și ducă angajamentul cu ”Bătrâna doamnă” până la final, în 2022, dar oficialii clubului din Torino nu l-au mai dorit la echipă.

Singurul jucător care îl poate concura punct de vedere al realizărilor este marele rival Lionel Messi, însă argentinianul este departe de numărul de goluri ale portughezului.

ADVERTISEMENT

Căpitanul ”pumelor” a marcat recent golul cu numărul 751 al carierei, împotriva Boliviei, într-un meci din preliminariile pentru Cupa Mondială.

A mai egalat un record la jumătatea săptămânii

Cristiano Ronaldo a cucerit tot ce putea să câștige în cariera sportivă. Doar Cupa Mondială îi lipsește din CV-ul absolut impresionant.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, atacantul portughez se luptă doar cu recordurile înaintașilor, pe care nu se mai satură să le corecteze.

La jumătatea săptămâni Cristiano Ronaldo a evoluat în meciul Young Boys Berna – Manchester United, prin prima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor și a mai egalat un record.

A disputat meciul cu numărul 177 în cea mai importantă competiție intercluburi a Europei, atingând aceeași bornă pe care doar Iker Casillas a mai bifat-o în carieră.

ADVERTISEMENT
Tags: