Sport

Cristiano Ronaldo, pe ultimul loc în clasamentul InStat de la Manchester United! Cum arată Top 10 din Premier League

Cristiano Ronaldo a ajuns într-o situaţie incredibilă la Manchester United, unde ocupă ultimul loc în clasamentul InStat. FANATIK îţi prezintă şi situaţia din Top 10 al Premier League.
19.11.2021 | 19:00
Cristiano Ronaldo pe ultimul loc in clasamentul InStat de la Manchester United Cum arata Top 10 din Premier League
ADVERTISEMENT

Pauza pentru meciurile din preliminariile CM 2022 s-a terminat, iar echipele din Premier League revin în acţiune. Cu această ocazie, FANATIK îţi prezintă un Top 10 InStat al primei ligi din Anglia, dar şi situaţia în care a ajuns Cristiano Ronaldo la Manchester United.

Pentru topul InStat au fost luaţi în calcul doar fotbaliştii care au bifat cel puţin 450 de minute în actualul sezon din Premier League.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, cel mai slab index InStat de la Manchester United

După un start de sezon fulminant, cu 3 goluri în primele 2 meciuri, Cristiano Ronaldo a mai punctat o singură dată, în Tottenham – Manchester United 0-3, când a bifat şi o pasă decisivă. În celelalte 5 partide jucate în Premier League, portughezul a avut evoluţii şterse, în special în derby-urile cu Liverpool şi Manchester City.

În topul InStat de la Manchester United au intrat 12 fotbalişti, care au bifat cel puţin 450 de minute în campionat, iar Cristiano Ronaldo ocupă ultima poziţie, cu un index de 297.

ADVERTISEMENT

Liderul lui Manchester United este Harry Maguire, căpitanul “diavolilor”, cu un index de 330. Locul 2 este ocupat de Mason Greenwood, cu 324, în timp ce poziţia a 3-a îi revine lui Bruno Fernandes, cu 322.

Cristiano Ronaldo mai este întrecut, în clasamentul InStat, de Paul Pogba (318), Raphael Varane (314), Luke Shaw (313), Aaron Wan-Bissaka (309), Victor Lindelof (306), David de Gea (305), Scott McTominay (303) şi Fred (301).

ADVERTISEMENT

Cum arată Top 10 InStat din Premier League

Chelsea, liderul la zi în Premier League, dă şi cel mai bun fotbalist al campionatului, conform index-ului InStat. Marcos Alonso este pe primul loc în topul jucătorilor din prima ligă a Angliei, cu un un index de 372.

Locul 2 este împărţit de trei fotbalişti, iar doi dintre aceştia vin tot de la Chelsea. Mateo Kovacic şi Trevoh Chalobah au 363 de puncte, la fel ca Joao Cancelo (Manchester City).

ADVERTISEMENT

Pe lângă jucători de la Chelsea şi Manchester City, în top 10 se mai regăsesc şi doi fotbalişti de la Liverpool. Mohamed Salah este pe 4, cu 358, fiind imediat urmat de Trent Alexander-Arnold, cu 354.

  1. Marcos Alonso (Chelsea) – 372
  2. Mateo Kovacic, Trevoh Chalobah (ambii de la Chelsea), Joao Cancelo (Manchester City) – 363
  3. Rodri (Manchester City) – 362
  4. Mohamed Salah (Liverpool) – 358
  5. Trent Alexander-Arnold (Liverpool) – 354
  6. Ilkay Gundogan (Manchester City) – 353
  7. Cesar Azpilicueta (Chelsea) – 345
  8. Andreas Christensen (Chelsea), Jack Grealish (Manchester City) – 343
  9. Bernardo Silva (Manchester City) – 342
  10. Reece James (Chelsea) – 339

Cu un index de 297, Cristiano Ronaldo ocupă abia locul 83 în Premier League, fiind la egalitate cu Valentino Livramento (Southampton) şi cu Wilfred Zaha (Crystal Palace).

Erling Haaland, cel mai bun din Europa

Liderul cifrelor InStat din Europa este Erling Haaland, chiar dacă starul Borussiei Dortmund nu a mai jucat de la mijlocul lunii octombrie, când s-a accidentat. Atacantul de 21 de ani are un index de 414 şi va fi cu greu egalat prea curând.

Cu excepţia lui Erling Haaland, restul fotbaliştilor din Top 10 la nivel european sunt cei din Premier League. Clasaţi pe locurile 17 şi 18, Cody Gakpo (PSV) şi Joshua Kimmich (Bayern Munchen) sunt primii jucători care sparg hegemonia fotbalului englez.


  • (P) Cota Get’s Bet pentru Watford – Manchester United: 1,47 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT