Fotbal international

Cristiano Ronaldo, interviu altfel: “Mama nu are voie să urmărească meciurile mele, a leşinat de două ori pe stadion”

18.09.2019 | 16:41
Cristiano Ronaldo interviu altfel Mama nu are voie sa urmareasca meciurile mele a lesinat de doua ori pe stadion
Cristiano Ronaldo, interviu altfel în presa din Marea Britanie (sursă foto: hepta.ro)

Cristiano Ronaldo a oferit un interviu altfel pentru emisiunea lui Piers Morgan de pe ITV, una dintre cele mai importante posturi de televiziune din Marea Britanie. Vedeta lui Juventus a vorbit despre viaţa personală, dar nu a ocolit nici temele din fotbal.

Cristiano Ronaldo, interviu emoţionant în Anglia. Ce spune despre familia lui

Cristiano Ronaldo a dezvăluit în interviul pentru ITV care este rolul familiei în viaţa lui şi a dezvăluit că mama lui nu are voie să urmărească meciurile importante ale naţionalei Portugaliei sau ale lui Juventus. În plus, atacantul de 34 de ani a susţinut că fiul lui, care este junior la Juventus, trebuie să înveţe să sufere, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul lui atunci când a făcut primii paşi în fotbal.

“Mama a fost stâlpul familiei. Tot ceea ce am azi se datorează ei în mare măsură. Nu înţeleg de ce este uneori foarte emoţionantă atunci când joc. Mama nu are voie să urmărească meciurile mele, mai ales cele importante. Prietenii mei stau cu ea şi se plimbă în jurul casei. A leşinat de două ori pe stadion. Nu-l mai am pe tatăl meu, aşa că nu vreau să-mi pierd mama. I-am spus că nu mai are voie să urmărească meciuri din semifinale sau finale. Generaţia de acum are totul la dispoziţie, aşa că le este foarte uşor. Nu trebuie să se mai sacrifice. Fiul meu trebuie să sufere, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul meu”, a declarat Cristiano Ronaldo pentru ITV, în interviul acordat cu o zi înainte de Atletico Madrid – Juventus.

Cristiano Ronaldo, interviu altfel în presa din Marea Britanie (sursă foto: hepta.ro)
Cristiano Ronaldo, interviu altfel în presa din Marea Britanie (sursă foto: hepta.ro)

Cum s-a deghizat ca să intre într-un club şi ce făcea când îi era foame în copilărie

Vedeta lui Juventus a vorbit despre probleme pe care le întâmină de când a devenit un star mondial. Cristiano Ronaldo a susţinut că are mari probleme atunci când vrea să se plimbe cu cei patru copii. “Viaţa mea privată s-a dus în ultimii zece ani. Nu am putut să ies în parc cu copiii mei. Dacă merg, oamenii întorc capul imediat după mine şi vor să-şi facă poze sau să obţină un autograf. Când eşti în public, nu mai poţi să fii tu. Este plictisitor, vreau să fiu din liber. Într-un an, de Revelion, i-am spus pritenului meu Ricky că trebuie să ieşim în oraş, într-un club. Eram în Madrid, purtam perucă şi ochelari. Vorbeam doar în engleză. La un moment dat i-am spus ceva în portugheză lui Ricky şi un tip şi-a dat seama imediat că sunt Cristiano Ronaldo. Toţi din club au aflat imediat”, a precizat Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, interviu altfel în presa din Marea Britanie (sursă foto: hepta.ro)
Cristiano Ronaldo, interviu altfel în presa din Marea Britanie (sursă foto: hepta.ro)

Copilăria nu a fost una uşoară pentru Cristiano Ronaldo, iar atacantul portughez a vorbit despre un episod din perioada în care era junior la Nacional Madeira. “Ne era puţină foame şi era un restaurant McDonald’s lângă stadion. Am bătut la uşă şi am întrebat dacă au nişte burgeri şi pentru noi. Era Edna acolo şi încă două fete, care lucrau în restaurant. Niciodată nu am reuşit să dau de ele. Am întrebat oameni din Portugalia, dar poate cu ajutorul acestui interviu o să pot să le reîntâlnesc. Vreau să le invit la o cină în Torino sau Lisabona, să ofer înapoi ceea ce am primit atunci”, a mai spus Cristiano Ronaldo.

Cel mai emoţionant moment al interviului. Ronaldo a izbucnit în lacrimi

În timpul interviului, Piers Morgan i-a arătat lui Cristiano Ronaldo câteva imagini emoţionante, în care apărea tatăl fotbalistului. “Sunt foarte mândru de fiul meu”, spunea Jose Dinis Aveiro. Tatăl portughezului s-a stins din viaţă în 2005, iar fotbalistul lui Juventus nu mai văzuse niciodată clipul video, care l-a emoţionat până la lacrimi.

“Tatăl meu era alcoolic. Nu a fost tatăl visurilor mele. Mi-am dorit, desigur, dar niciodată nu am avut o conversaţie bună. Nu am văzut acest videoclip înainte niciodată. Am nevoie de aceste imagini pentru ale arăta familiei mele. Nu l-am cunoscut 100% pe tatăl meu. Era alcoolic. Eu nu am avut niciodată o conversaţie normală cu el. A fost dificil. El n-a văzut niciodată ce am devenit. Nu m-a văzut niciodată când mi-am primit premiile”, a comentat Cristiano Ronaldo printre lacrimi.