Cele mai citite

Special. Ronaldo: “Şi mama mă întreabă de ce nu marchez!”

Cristiano Ronaldo a acordat un amplu interviu francezilor de la cotidianul L'Equipe. Starul lui Real Madrid explică debutul mai puţin reuşit de sezon, dar nu simte nici un fel de presiune.
17.11.2017 | 13:22
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo s-a destăinuit în paginile cotidianului francez L’Equipe. A vorbit în special despre situaţia actuală de la Real Madrid, dar deşi admite că momentan lucrurile nu sunt în grafic spune că nu simte nici o presiune, nici o îngrijorare, pentru că totul se va redresa, fiind încă mult de parcurs din acest sezon. El este mulţumit că în Liga Campionilor Real are şanse mari să îşi continue drumul în tentativa de a deveni prima echipă din istoria competiţiei care, după ce a reuşit două succese consecutiv îl bifează şi pe al treilea. VEZI GALERIE FOTO

Cristiano

…..despre seceta sa de goluri:“Toată lumea se uită la mine ca la o maşină de făcut goluri. Nu sunt judecat decât prin această prismă, a numărului de goluri pe care îl marchez, ceea ce uneori nu este cel mai important lucru. Accept criticile, dar nu le agreez”.

ADVERTISEMENT

…despre cele cinci etape de suspendare:“Eram supermotivat să încep noul sezon în forţă, dar uneori nu e după cum îţi doreşti, ci după cum vor alţii. Cee ce s-a întâmplat atunci m-a dezamăgit enorm. Arbitrul a greşit, o greşeală imensă care mi-a produs o dezamăgire cum n-am mai trăit niciodată în viaţa mea. Nu am avut ce face, a trebuit să stau cinci meciuri, deşi îmi doream enorm să fiu acolo, pe teren”.

Cristiano Ronaldo, deranjat de întrebările din familie

ADVERTISEMENT

…despre şansele la Balonul de Aur:“Sezonul care s-a încheiat a fost cu adevărat excelent. Am luat campionatul, Liga Campionilor şi am ieşit golgeterul Ligii, deci sunt destule argumente ca să mă gândesc la al cincilea Balon de Aur. Dar dacă nu va fi, o să merg înainte, eu rămân aceeaşi persoană.”

…despre ce se întâmplă când nu marchează:“Nu critic pe nimeni care întreabă de ce nu dau gol. Dar când şi acasă mama mă întreabă de ce nu marchez, fiul meu la fel, sora sau fratele se reped cu întrebarea Ce se întâmplă cu tine? atunci chiar că e greu de suportat. Nu pot accepta acest lucru, nu e obligatoriu să dau gol meci de meci.”

…despre ambiţiile pe care le are:“Întotdeauna dau totul pe teren, pentru că am fost mereu foarte ambiţios. Acum îmi doresc să câştig al cincilea Balon de Aur. La anul o să vreau cu siguranţă să îl iau pe următorul şi tot aşa.”

ADVERTISEMENT

…despre viaţa de familie:“Sunt foarte fericit cu toţi cei care mă înconjoară. Copiii sunt ceva special. Pentru mine viaţa fără copii nu înseamnă nimic”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri