Fotbal international

Cristiano Ronaldo, interviu de senzaţie înainte de Juventus – Atletico Madrid: “Nu îmi este dor de Spania”

12.03.2019 | 16:03
Cristiano Ronaldo interviu de senzatie inainte de Juventus  Atletico Madrid Nu imi este dor de Spania

Cristiano Ronaldo a oferit un interviu de senzaţie înainte de meciul Juventus – Atletico Madrid, din manşa retur a optimilor de finală din Liga Campionilor. Starul portughez a vorbit pentru DAZN şi a declarat că nu îi este dor de Spania, unde a jucat la Real Madrid în perioada 2009-2018.

Cristiano Ronaldo, interviu de senzaţie înainte de Juventus – Atletico Madrid: “Am lăsat mulţi prieteni acolo”

În interviul acordat de Cristiano Ronaldo înainte de Juventus – Atletico Madrid, atacantul de 34 de ani a susţinut că s-a adaptat repede la “Bătrâna Doamnă”, dar nu a uitat perioada petrecută la Real Madrid. Cu toate acestea, portughezul a susţinut că nu îi este dor de clubul de pe “Santiago Bernabeu”.

“Nu mi-e dor de Spania, nici de Portugalia. Lucrurile sunt așa cum sunt. Bineînțeles că am lăsat în spate muți prieteni și un club mare, care mi-a oferit multă dragoste, dar nu mi-e dor de nimic pentru că am parte de același lucru și aici. Așa că nu e deloc dificil pentru mine. A fost totul intens, interesant și diferit, dar m-am adaptat și sunt fericit aici la Juventus”, a declarat Cristiano Ronaldo pentru DAZN.

Cristiano Ronaldo, interviu de senzaţie înainte de Juventus - Atletico Madrid. Ce a spus portughezul
Cristiano Ronaldo, interviu de senzaţie înainte de Juventus – Atletico Madrid. Ce a spus portughezul

Cristiano Ronaldo îi cheamă pe fani la stadion pentru Juventus – Atletico Madrid

Cu o zi înainte de meciul Juventus – Atletico Madrid, Cristiano Ronaldo a vorbit pentru canalul TV al campioanei Italiei şi i-a îndemnat pe fanii echipei să vină la stadion. “Bătrâna Doamnă” a pierdut manşa tur, scor 0-2, dar speră să întoarcă rezultatul şi să obţină calificarea în sferturile de finală.

“Ce vreau să le spun este: marți seară, haideți să gândim pozitiv, haideți să credem, e posibil, dar avem nevoie de ajutorul vostru să creăm un stadion frumos, să fim toți împreună. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru că noi ne vom face treaba pe teren, încercând să înscriem goluri și să câștigăm meciul și ne trebuie sprijinul vostru. Vă mulțumesc. Da, eu sunt gata să revin”, a susţinut Cristiano Ronaldo.