Sport

Cristiano Ronaldo, ironizat de Radja Nainggolan după ce lusitanul a spus „Nu” băuturilor acidulate: „Hai să râdem”. Foto

Radja Nainggolan a ironizat gestul lui Cristiano Ronaldo, care a dat la o parte, la conferința de presă, două sticle de Coca-Cola, punând în schimb o sticlă de apă.
16.06.2021 | 21:59
Cristiano Ronaldo ironizat de Radja Nainggolan dupa ce lusitanul a spus Nu bauturilor acidulate Hai sa radem Foto
ADVERTISEMENT

Radja Nainggolan este recunoscut pentru faptul că este un fotbalist nonconformist, iar el a editat imaginea de la conferința de presă a lui Ronaldo, în locul căruia s-a pus pe el, alături de mai multe sticle de băuturi alcoolice.

„Ninja” a făcut postarea în spirit de glumă, însă gestul lui Cristiano Ronaldo a fost cât se poate de serios, compania de băuturi carbogazoase suferind pierderi mari doar din cauza gestului starului portughez.

ADVERTISEMENT

Radja Nainggolan l-a ironizat pe Cristiano Ronaldo

Radja Nainggolan l-a ironizat pe Cristiano Ronaldo pe contul său de Instagram, unde a luat imaginea de la celebra conferință de presă a portughezului, care a dat la o parte două sticle de Coca-Cola, însă mijlocașul belgian a adăugat mai multe elemente.

În primul rând, în loc de Cristiano Ronaldo s-a pus pe el, în timp ce pe masă a pus mai multe băuturi alcoolice, spre amuzamentul urmăritorilor lor.

ADVERTISEMENT

Postarea a fost completată de mesajul lui „Ninja”: „Haideți să rădem!”. Și chiar i-a ieșit belgianului, postarea sa a stârnit hohote de râs peste tot în lume, fiind viralizată rapid pe internet.

Postarea lui Radja Nainggolan. Sursă foto: Instagram
Postarea lui Radja Nainggolan. Sursă foto: Instagram

Cristiano Ronaldo l-a inspirat și pe Paul Pogba

Cristiano Ronaldo s-a supărat la conferința de presă înainte de meciul cu Ungaria, când a văzut două sticle de Coca-Cola în fața lui. Imediat le-a luat de-acolo, ridicând o sticlă de apă și transmițând mesajul: „Beți apă!”.

ADVERTISEMENT

Împins la spate de gestul lui Cristiano Ronaldo, Paul Pogba a făcut un gest similar la conferința de presă de după meciul cu Germania, când a dat la o parte o sticlă de bere, el fiind musulman.

Gestul lui Cristiano Ronaldo s-a făcut simțit și la bursă, iar compania Coca-Cola a avut scăderi de 4 miliarde de dolari, doar după reacția starului portughez, ceea ce înseamnă o lovitură puternică încasată.

ADVERTISEMENT

Prețul unei acțiuni Coca-Cola a scăzut cu nu mai puțin de 50 de cenți: de la $ 55.70 la $ 55.20.

Deși Cristiano Ronaldo este împotriva alimentației nesănătoase, fiul său mai greșește, ceea ce îl supără pe el enorm, mai ales că și-ar dori să fie un model pentru acesta:

„Să vedem dacă fiul meu va deveni mare jucător. Momentan nu e. Bea cola și mănâncă mereu cartofi prăjiți, știe că nu sunt de acord, dar tot o face”.

ADVERTISEMENT
Tags: