Fotbal international

Cristiano Ronaldo, ironizat de unul dintre cei mai mari virusologi din Italia. Cum a fost umilit portughezul

29.10.2020 | 22:09
Cristiano Ronaldo ironizat de unul dintre cei mai mari virusologi din Italia Cum a fost umilit portughezul
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost ironizat de Roberto Burioni, unul dintre cei mai mari virusologi din Italia, care l-a numit ,,coleg” pe portughez într-o postare pe twitter, ca să răspun la afirmația lui Ronaldo, care se îndoia de eficiența testelor PCR.

Portughezul s-a infectat în cantonamentul echipei naționale a Portugaliei și a sfidat toate regulile când a plecat în Italia pentru a se refugia în vila sa din Turin.

ADVERTISEMENT

Nici chiar în ceasul al doisprezecelea, Ronaldo nu a înțeles gravitatea situației și a continuat să fie sfidător chiar și din izolare, printr-o postare pe instagram: ,,Mă simt bine și sunt sănătos! Forza Juve”, a spus Ronaldo.

Cristiano nu s-a oprit aici și a avut o reacție incredibilă pe contul său de instagram

Cristiano Ronaldo a fost extrem de contrariat de faptul că testul său PCR a ieșit din nou pozitiv și a început să se îndoiască de eficitatea acestora și a ieșit cu un comentariu incredibil la postarea în care anunța că se simte foarte bine: ,,Testele PCR sunt de rahat!”, a șocat starul portughez.

ADVERTISEMENT

Ce a urmat, l-a surprins probabil și pe portughez, care a fost linșat de internauți, fiind nevoit să șteargă comentariul de la fotografie, dar nu a fost iertat de unul dintre cei mai renumiți virusologi din Italia: ,,Îi urez bun venit în grupul virusologilor colegului Cristiano Ronaldo. Ne va fi de mare folos în viitoarea partidă de fotbal în sală împotriva oftalmologilor”, a scris Burioni pe twitter.

Cristiano Ronaldo a fost testat pozitiv în urmă cu două săptămâni și a stat în carantină la vila sa din Torino timp de zece zile, așa cum prevede legea din Italia și spera să fie pe teren cu Barcelona. În urma unui nou test, al treilea efectuat în această perioadă, starul lui Juve a ieșit din nou pozitiv și a ratat duelul cu Messi din Champions League.

ADVERTISEMENT

,,Războiul” dintre Barcelona și Juventus s-a mutat în online, după prima victorie a catalanilor din istorie pe terenul juventinilor

După ce Barcelona a câștigat pentru prima dată în istorie pe terenul lui Juventus, catalanii l-au ironizat pe Cristiano Ronaldo printr-o postare pe contul oficial de twitter: ,,Suntem bucuroși că ați avut ocazia să-l vedeți pe „GOAT” (n. red. GOAT este un acronim al „greatest of all time” – „cel mai bun din toate timpurile”) pe terenul vostru, Juventus!

Replica celor de la Juventus nu a întârziat să apară, iar italienii au răspuns tot pe contul oficial de twitter al clubului: ,,Probabil v-ați uitat într-un dicționar greșit. O să vi-l aducem noi pe cel corect la Camp Nou”, a scris Juventus, spre amuzamentul internauților.

ADVERTISEMENT

Starea lui Cristiano Ronaldo este foarte bună, fapt ce l-a făcut pe portughez să aibă și aceste reacții, probabil frustrat de faptul că ratează un meci atât de important deși se simte 100% apt din punct de vedere fizic și medical, dar e nevoit să rămână în continuare în izolare.

Cristiano Ronaldo a mai stârnit indignare printr-o postare pe instagram la naționala Portugaliei

Ronaldo a fost depistat pozitiv pentru prima dată pe 13 octombrie, cu o seară înainte de meciul dintre Suedia și Portugalia din cadrul Ligii Națiunilor. Starul naționalei Portugaliei a postat o poză alături de toți de colegii de echipă, în timp ce luau prânzul fără nicio măsură de protecție sau distanțare socială, la scurt timp Ronaldo fiind confirmat pozitiv.

Cristiano Ronaldo alaturi de colegii din nationala Portugaliei la scurt timp inainte sa fie declarat pozitiv cu coronavirus. Sursa foto: cont instagram Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo alaturi de colegii din nationala Portugaliei la scurt timp inainte sa fie declarat pozitiv cu coronavirus. Sursa foto: cont instagram Cristiano Ronaldo

Portughezul a avut însă noroc și niciun alt coleg al său nu a fost testat pozitiv, însă imaginea care a circulat peste tot pe internat i-a scandalizat pe medici, iar Gazzetta dello Sport a cerut părerea unui specialist: ,,Exact acestea sunt comportamentele care trebuie evitate. Mersul prin diverse orașe, adunările din fața cluburilor sau oamenii care stau de vorbă foarte aproape sunt lucruri pe care nu putem să nu le observăm.

Se pare că fotbaliștii nu sunt în siguranță chiar dacă au fost declarați negativi: ,,Probabil că jucătorii s-au simțit protejați cu testele făcute. Dar se înșală. Testul îți spune numai faptul că tu ai sau nu ai virusul exact în acel moment, dar oricât de atent ai fi cu persoanele cu care intri în contact, asta nu înseamnă că nu poți fi infectat peste câteva ore.

Deci, chiar și în izolare sau într-un mediu aparent sănătos, toată lumea trebuie să poarte mască și să mențină distanțarea socială”, a precizat Antonella Viola, profesor de patologie generală la departamentul de științe biomedicale la Universitatea din Padova.

ADVERTISEMENT