Fotbal international

Cristiano Ronaldo își cheamă cel mai bun prieten la Juventus. Brazilianul Marcelo, gata să părăsească Real Madrid

27.03.2020 | 15:39
Cristiano Ronaldo isi cheama cel mai bun prieten la Juventus Brazilianul Marcelo gata sa paraseasca Real Madrid
marcelo la juventus. Cristiano Ronaldo își vrea prietenul alături
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo are parte de o carantină feerică, acasă, la Madeira, alături de tot familionul și singura lui preocupare este să își mențină corpul cât mai tonifiat și să mențină legătura pe Instagram cu prietenii săi.

Cristiano Ronaldo îl cheamă pe Marcelo la Juventus

În categoria celor mai apropiate persoane de portughez, în afara familiei sale, se află și un fost coechipier timp de nouă ani la Real Madrid, fundașul stânga brazilian Marcelo.

ADVERTISEMENT

Când a plecat în vara lui 2018 la Juventus Marcelo a fost printre primii care l-au felicitat și din acel moment brazilianul a decis să urmărească tot ce se petrece la clubul torinez.

Cristiano a avut puțin apropiați în vestiar la Real Madrid

Ronaldo nu a avut prea mulți apropiați în vestiarul lui Real Madrid, în cei nouă ani petrecuți pe Santiago Bernabeu. Doar Sergio Ramos și portarul Keylor Navas pot intra în această categorie.

ADVERTISEMENT

Însă, dintre toți, Marcelo este clar unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lusitanului. Care nu a stat mult pe gânduri și încă din sezonul trecut, i-a propus brazilianului să vină lângă el, la Juventus.

Marcelo devenise rezervă cu Santiago Solari

Cum Marcelo ieșise din schemă cu antrenorul Santiago Solari, care îl titularizase pe tânărul Reguilon, mutarea părea foarte posibilă, clubul din Madrid comunicând că fundașul pe atunci în vârstă de 32 de ani, cu încă doi ani de contract, poate pleca pentru suma de 40 de milioane euro.

ADVERTISEMENT

O sumă considerată mare de către Juventus și care a stârnit indignarea jucătorului. Însă a revenit antrenor Zinedine Zidane și Marcelo a decis să rămână.

Cele două cluburi, gata să bată palma

Acum însă Cristiano insistă din nou pe lângă Marcelo și s-ar părea cu o face cu succes, pentru că reprezentanții lui Real Madrid și ai lui Juventus au decis să aibă o discuție pe această temă.

ADVERTISEMENT

Italienii sunt gata să îi ofere un contract pe patru sezoane, deși pe partea stângă ei au un alt brazilian de valoare, pe Alex Sandro.

 

ADVERTISEMENT