Fotbal international

Cristiano Ronaldo își dorește un nou ceas de lux. Cât costă bijuteria

31.10.2020 | 16:04
Cristiano Ronaldo isi doreste un nou ceas de lux Cat costa bijuteria
Cristiano Ronaldo își dorește un nou ceas de lux. Cât costă bijuteria. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, jucătorul celor de la Juventus Torino, își dorește un nou ceas de lux pentru colecția sa. Bijuteria Classique Double Tourbillon 5345 Quai de l’Horloge, produsă de prestigioasa firmă Breguet are un preț de pornire de 675.000 de euro.

Modelul este momentan disponibil doar în baza unui comenzi, nefiind expus publicului larg. Ultimul ceas produs de Breguet folosește o tehnologie revoluționară.

ADVERTISEMENT

Ceasul conține nu mai puțin de două tourbilloane care să regleze operarea corectă a mecanismului. Un tourbillon este un mecanism care se află tot timpul în mișcare pentru a compensa influența gravitației asupra componentelor ceasului.

Cristiano Ronaldo își dorește un nou ceas de lux. Cât costă bijuteria

Portughezul mai deține un ceas Breguet cu aceeași tehnologie, Classique 5347. Un tourbillon are o greutate de doar 0.3 grame și are în componența sa aproximativ 70 de piese, ceea ce îl face extrem de greu de fabricat. Doar firmele extrem de specializate pot utiliza o asemenea minune a tehnicii.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de versiunile anterioare, sfera lipsește, acesta fiind motivul pentru care pot fi observate secretele mecanismului format din nu mai puțin de 738 de componente. Contemplarea mișcării poate fi făcută foarte ușor datorită unei carcase în formă de dom, cu acoperișul plat din cristal de safir.

Cristiano Ronaldo își dorește un nou ceas de lux. Cât costă bijuteria
Cristiano Ronaldo își dorește un nou ceas de lux. Cât costă bijuteria sursă foto: monochrome-watches.com

Din cauza caracteristicilor sale unice, acest model este făcut exclusiv pe baza comenzilor primite. De aceea prețul poate varia în funcție de alegerile cumpărătorului și de evoluția prețurilor componentelor.

ADVERTISEMENT

Cristiano are o pasiune pentru ceasurile de lux. Înainte de partida dintre Manchester United și Juventus Torino, de acum doi ani, Ronaldo a venit la conferința de presă purtând un ceas în valoare de aproximativ două milioane de euro.

Tot în 2018, Cristiano Ronaldo și-a mai făcut un capriciu. Superstarul a achiziționat un Rolex de peste 440.000 de euro, modelul GMT-Master, din aur alb de 18 karate și acoperit cu diamante.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul și Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo, sunt cunoscuți în lumea mondenă pentru achizițiile lor în sfera bunurilor de lux: ceasuri, mașini, bijuterii, haine și alte accesorii.

Ronaldo este încă în izolare, fiind depistat din nou pozitiv cu noul virus de tip coronavirus și va rata meciul dintre Juventus și Barcelona de mâine.

ADVERTISEMENT