Sport

Cristiano Ronaldo, vacanță de vis cu familia pe superyachtul său de 5,5 milioane de lire sterline. Fotografii spectaculoase

Mallorca este destinația aleasă de Cristiano Ronaldo pentru vacanța alături de Georgina și cei mici înaintea unui sezon în care vrea să readucă Manchester United și naționala Portugaliei în top.
17.06.2022 | 13:08
Cristiano Ronaldo se relaxează, alături de familie, în Mallorca. foto: the sun
ADVERTISEMENT

După o stagiune extenuantă, Cristiano Ronaldo profită de vacanța de vară. Și își încărca bateriile, la soare, în Mallorca, alături de familie.

O vilă de lux retrasă și super-yachtul său de 5,5 milioane de lire sterline le sunt gazde înaintea unui sezon care se anunță infernal. Cu o bătălie dură în Premier League și Mondialele din Qatar în mijloc de an competițional.

ADVERTISEMENT

#vacantionmode a scris, Ronaldo, pe rețelele de socializare

Cap-compas Mallorca, și-a spus Ronaldo după ce a bifat și meciurile naționalei în UEFA Nations League. Și, evident, a folosit avionul său privat, G200, achiziționat pentru 20 de milioane de lire sterline, pentru a zbura acolo. Alături de el, partenera sa, Georgina Rodriguez, și copiii Cristiano Jr (11 ani), Eva și Matteo (5), Alana Martina (4) și mezina Bella.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Pe perioada vacanței, vor locui într-o vilă de lux retrasă, la poalele munților Tramuntana. Una pe care a închiriat-o, în trecut, și fostul său coleg, Sergio Ramos.

ADVERTISEMENT

Vila are propria sa sală de sport, piscină înconjurată de palmieri, mai multe jacuzzi-uri, un teren de volei pe plaja și un altul de  minifotbal. Plus, scrie ziarul insular Ultima Hora, propria capelă, dar și o ”cameră erotică”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ambarcațiunea sa, Azimut Grande, este ancorată la Port Adriano

Însă, pentru familia Ronaldo, marea majoritate a zilelor nu sunt legate de această vilă. De altfel, scrie Sun, pentru a se putea deplasa, a trimis înaintea vacanței, cu un feribot, două dintre mașinile sale. Un Mercedes 4×4 și un Bugatti Centocedici, ediție limitată, cotat la 8,5 milioane de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Cristiano și cei dragi se bucură de soare pe puntea super-yachtului său, Azimut Grande, pe care l-a achiziționat în 2020 pentru 5,5 milioane de lire sterline.

O ambarcațiune de 88 de picioare, care poate naviga cu o viteză maximă de 28 de noduri. Este dotată cu cinci cabine de lux, șase băi imense și o bucătărie ultra-modernă. Plus două zone de relaxare, un lounge imens și o sufragerie luxoasă.

ADVERTISEMENT

Nu lipsește nici o sală de forță, după cum, pentru a-și menține condiția fizică, Ronaldo a montat pe punte și o bicicletă de ultimă generație pentru exerciții specifice.

ADVERTISEMENT