Fotbal international

Cristiano Ronaldo îşi lansează gama de pantofi sport Nike CR7 Air Force 1 Low by You

20.02.2021 | 17:02
Cristiano Ronaldo isi lanseaza gama de pantofi sport Nike CR7 Air Force 1 Low by You
Cristiano Ronaldo îşi lansează gama de pantofi sport Nike CR7 Air Force 1 Low by You
ADVERTISEMENT

Colaborarea dintre Cristiano Ronaldo şi Nike trece la următorul nivel. Pantofii sport Nike CR7 Air Force 1 Low au intrat în programul de personalizare Nike by You. Lansarea oficială a gamei va fi pe 22 februarie.

Fanii îşi pot „construi“ singuri perechea ideală, dar câteva elemente vor fi aceleaşi indiferent de opţiunile cumpărătorilor. Forma, evident, dar şi siglele CR7 şi Nike vor avea aceeaşi poziţionare pe orice pantof sport.

ADVERTISEMENT

Mai mult, mesajul „Eu nu urmăresc recordurile, recordurile mă urmăresc pe mine“ va apărea pe călcâiul fiecărei perechi de încălţăminte.

Cristiano Ronaldo îşi lansează gama de pantofi sport Nike CR7 AF1 by You

Cristiano Ronaldo a postat un filmuleţ pe contul de Instagram în care el îşi deschide propria pereche de sneakerşi, un model alb cu accente aurii.

ADVERTISEMENT

„Vă mulţumesc pentru sprijinul şi dragostea voastre. Pentru a-mi sărbători luna de naştere, cadoul meu pentru voi este oportunitatea de a vă personaliza propria pereche de CR7 Air Force 1 cu NikeByYou“, a scris starul lusitan pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

La mai puţin de o oră de la postarea starului lusitan, peste 4 milioane dintre urmăritorii săi apreciaseră deja filmuleţul. Ronaldo este personalitatea cu succesul cel mai mare pe Instagram, având 264 de milioane de fani, lucru care îî generează venituri substanţiale.

ADVERTISEMENT

Lansarea oficială a produsului va avea loc luni, 22 februarie, dar doritorii îşi pot „construi“ deja modelul perfect pentru ei pe site-ul şi în aplicaţia pentru mobil a producătorului. Preţul unei perechi de Nike CR7 AF 1 by You este de 200 de dolari.

Opţiunile de personalizare sunt foarte multe, fanii putând alege între 4 tipuri de piele (albă sau neagră, fiecare având două texturi disponibile), şase nuanţe, unele metalizate, pentru accentele de culoare, talpa, şireturile şi multe alte detalii.

ADVERTISEMENT

20 de milioane de euro anual primeşte Cristiano Ronaldo de la Nike. Cu toate acestea el nu este fotbalistul cu cel mai mare contract. Neymar, care a semnat cu Puma, încasează 30 de milioane. 

ADVERTISEMENT