Fotbal international

Cristiano Ronaldo îşi va deschide hotel la Paris! Va fi al șaselea din marca ”CR7”

13.09.2018 | 08:16
Cristiano Ronaldo isi va deschide hotel la Paris Va fi al saselea din marca CR7

Internaţionalul portughez Cristiano Ronaldo a ales oraşul Paris pentru a-şi deschide cel de-al şaselea hotel marca ”CR7”. Inaugurarea este prevăzută pentru anul 2021, a anunţat, miercuri, grupul hotelier Pestana, asociat cu fotbalistul de la Juventus Torino în acest proiect.

”Este perfect pentru brandul Pestana CR7 să se mute la Paris, unul dintre cele mai vizitate orașe din lume”, a spus Cristiano Ronaldo într-un comunicat de presă. Jumătate din investiția în hotelul din capitala Franței va susținută de fotbalist, iar cealaltă jumătate de grupul Pestana.

Cristiano Ronaldo și Pestana vor investi 60 de milioane în hotelul de la Paris

Hotelul va fi de patru setele și va avea 210 camere, adică cel mai mare din reţeaua ”CR7”. Viitorul stabiliment al lui Cristiano Ronaldo ”reprezintă o investiţie de 60 de milioane de euro” şi va fi situat în partea de vest a Parisului, între staţiile Austerlitz şi Lyon, a anunţat grupul Pestana, citat de cotidianul Le Parisien.

Atacantul a inaugurat în 2016 primele două hoteluri în capitala Portugaliei, Lisabona, şi în orașul său natal Funchal, iar până în 2020 alte trei vor fi deschise la Madrid, New York şi Marrakech. La acesta din urmă construcția a început, iar investiția se ridică la 50 de milioane de euro.

Tot miercuri, Cristiano Ronaldo și-a lansat colecția toamnă-iarnă 2018 de lenjerie intimă pentru bărbați. Fotbalistul, care a creat această gamă în 2013, a promovat noua colecție pozând cu noile creații într-o piscină plină de bile albe.

Cristiano Ronaldo a pozat pentru propria colecție toamnă-iarnă 2018 de lenjerie intimă pentru bărbați
Cristiano Ronaldo a pozat pentru propria colecție toamnă-iarnă 2018 de lenjerie intimă pentru bărbați

Ronaldo este în cursa pentru premiul FIFA ”The Best”

Cristiano Ronaldo a jucat deja trei partide în Serie A cu Juventus Torino, dar nu a reușit încă să înscrie. Roberto Mancini, selecționerul naționalei Italiei, consideră că portughezul beneficiază de mai puține spații decât avea în campionatul Spaniei, acesta fiind principalul motiv pentru care nu a găsit încă drumul spre gol în Serie A. Sunt momente în viața unui fotbalist când pur și simplu lucrurile nu merg. Cristiano Ronaldo a marcat ceva goluri de-a lungul carierei sale și nu cred că va fi o problemă să înceapă din nou să marcheze. E un moment dificil, dar, în același timp, e normal pentru un atacant. E fundamental să deschizi apărarea adversă, dar asta e o sarcină care revine întregii echipe. Adversarii se apără în totalitate în jumătatea proprie, iar Cristiano nu are spațiile pe care le avea în La Liga. Acolo se joacă un alt tip de fotbal”, a spus Roberto Mancini.

Venirea superstarului în această vară la Juventus Torino a dus la o creștere uriașă a salariilor în Serie A, fotbalul italian ajungând la un record în această privință.

Pe site-ul FIFA au apărut adevărate ode pentru Cristiano Ronaldo. Într-un articol intitulat “Ronaldo, în cuvintele altora”, jucători şi foşti fotbaliști ridică adevărate osanale starului portughez, transferat în această vară de la Real Madrid la Juventus. Se apropie ora decernării trofeului The Best, acordat de FIFA celui mai bun jucător al anului 2018 şi multă lume se întreabă dacă un asemenea articol nu cumva are rostul de a pregăti acordarea premiului starului portughez. Cristiano se află în luptă, la fel ca şi în disputa premiului acordat de UEFA, cu Luka Modric, croatul fost coechipier la Real Madrid, şi cu egipteanul lui FC Liverpool, Mohamed Salah. Anul trecut Ronaldo a ieşit învingător.