Fotbal international

Video. Ronaldo Jr., execuţie perfectă din lovitură liberă! Starul lui Real este mândru de fiul său

Fiul lui Cristiano Ronaldo a reuşit un gol spectaculos din lovitură liberă şi a confirmat din nou talentul moştenit de la tatăl său
30.11.2017 | 20:14
Video Ronaldo Jr executie perfecta din lovitura libera Starul lui Real este mandru de fiul sau

Cristiano Ronaldo Junior se pare că i-a moştenit talentul tatălui său şi nu are în comun doar numele cu startul portughez. Vedeta lui Real Madrid a publicat pe contul său personal de Instagram o execuţie spectaculoasă din lovitură liber a fiului său de doar şapte ani la o partidă de juniori din Spania. VEZI IMAGINILE VIDEO MAI JOS

Ronaldo nu s-a ferit să îl laude pe micuţul fotbalist şi a dat de înţeles că totul a venit în urma multor ore de antrenament acasă: “Nimic nu este întâmplător”, a fost descrierea care a însoţit clipul video.  Seniorul s-a referit cel mai probabil şi la faptul că puştiul a moştenit genetic talentul său şi mai mult copiază miscările de pregătire a vedetei de la Real Madrid înaintea executării unei lovituri libere.

Cristiano Ronaldo Jr.  face spectacol încă de mic

În ciuda faptului că a împlinit doar şapte ani, micuţul fotbalist a impresionat în acest an şi a apărut de mai multe ori pe internet datorită execuţiilor sale spectaculoase. De altfel, juniorul a făcut spectacol în momentul în care Real Madrid prezenta pe Santiago Bernabeu al 12-lea trofeul UEFA Champions League şi a reuşit să marcheze un gol spectaculos la un joc între mai mulţi copii.

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a adus pe lume în această toamnă al patrulea copil al familiei, pe nume Alana Martina, fetiţa care se alătură gemenilor Eva şi Mateo, cei doi fiind născuţi cu ajutorul unei mame surogat în acest an, la fel cum s-a întâmplat şi cu Ronaldo Jr.

 

Nothing is coincidence 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe

Tags: