Fotbal international

Momentul serii! O nouă întâlnire emoţionantă între fiul lui Ronaldo şi idolul său, Leo Messi!

Cristiano Ronaldo Jr. l-a întâlnit din nou pe Leo Messi, idoul său, la gala premiilor "The Best", acordate în capitala Angliei, Londra. Puştiul a declarat în repetate rânduri că este mare fan...
24.10.2017 | 13:06
Momentul serii O noua intalnire emotionanta intre fiul lui Ronaldo si idolul sau Leo Messi
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo Jr. l-a întâlnit din nou pe Leo Messi, idoul său, la gala premiilor “The Best”, acordate în capitala Angliei, Londra. Puştiul a declarat în repetate rânduri că este mare fan al argentineanului, în ciuda rivalităţii dintre atacantul lui Real Madrid şi argentinean. Messi l-a luat de mână pe fiul lui Cristiano Ronaldo înaintea ceremoniei din capitala engleză, în timp Antonella şi Ronaldo au privit momentul dintre cei doi. Fiul portughezului şi Leo Messi au vorbit pentru prima dată în 2015, la gala pentru acordarea Balonului de Aur.

Cristiano Jr.  este un mare fan al lui Leo Messi urmărind des clipuri video cu reuşitele jucătorului de la Barcelona pe internet. Micuţul portughez s-a născut în 2010 şi în ciuda faptului că are doar şapte ani a început să impresioneze şi să moştenească din talentul tatălui. Juniorul a înscris la finalul săptămânii anterioare un super gol într-un meci cu alţi puşti de vârsta sa. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun fotbalist în 2017

Jucătorul portughez a câştigat luni trofeul pentru cel mai bun jucător al anului din partea celor de la FIFA pentru al doilea an consecutiv. Atacantul lui Real Madrid i-a devansat în lupta directă pe Neymar Jr. şi pe fostul coleg al brazilianului Leo Messi. Cei trei nominalizaţi de către FIFA fac parte din linia ofensivă a echipei ideale pentru acest sezon.

“Mulţumesc pentru că m-aţi votat. Vreau să le mulţumesc colegilor de la Real Madrid pentru suportul lor. Este un moment incredibil pentru mine. Să nu uităm de Leo (n.r Lionel Messi) şi Neymar. Vă mulţumesc foarte mult, o seară bună”, a spus Ronaldo după ce a primit distincţia. Maradona şi Ronaldo Nazario s-au aflat pe scenă, alături de preşedintele FIFA, Giani Infantino, în momentul în care Cristiano Ronaldo a fost premiat, a fost prima reacţie a lui Ronaldo.

ADVERTISEMENT
Tags: