ADVERTISEMENT
Fotbal international

Cristiano Ronaldo l-a felicitat pe Maradona de ziua lui: “Ești numărul 1, după mine!” Video

Autor: Bogdan Ciutacu | 30.10.2020 | 18:10
Cristiano Ronaldo l-a felicitat pe Maradona de ziua lui:
Cristiano Ronaldo l-a felicitat pe Maradona de ziua lui: ,,Esti numarul 1, după mine!''

Diego Armando Maradona împlinește vineri, 30 octombrie, 60 de ani și a fost felicitat de cei mai mari fotbaliști din lume, precum Ronaldino, Ronaldo Nazario da Lima și nu în ultimul rând Cristiano Ronaldo, care i-a transmis un mesaj în stilul său caracteristic: ,,Ești numărul 1, după mine!”, a glumit portughezul.

ADVERTISEMENT

Deși a avut o carieră tumultoasă, fiind suspendat în două rânduri pentru mai mulți ani, Diego Armando Maradona rămâne pentru mulți cel mai mare fotbalist din toate timpurile.

Gică Hagi, care a jucat împotriva lui la Mondialul din SUA, îl consideră pe Maradona cel mai mare fotbalist din toate timpurile, mai mare chiar decât Pele, Messi sau alți mari jucători.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, Ronaldinho, Ronaldo Nazario da Lima și mulți alți mari fotbaliști l-au felicitat pe Maradona de ziua lui

Cea mai amuzantă urare a veni bineînțeles din partea portughezului, care l-a felicitat în stilul său caracteristic, dar considerat de mulți arogant: ,,Cum ești, Diego? Felicitări cu ocazia împlinirii a 60 de ani! Sper că te bucuri de viață și te îmbrățișez cu drag, frate! Ești numărul unu, dar după mine!”, a spus starul lui Juventus zâmbind.

Ronaldinho a fost de departe cel care a transmis cel mai emoționant mesaj și care a devenit viral pe internet, fiind preluat și de Diego Maradona pe contul său oficial de facebook, la care argentinianul a scris: ,,Îmi încep ziua de naștere cu aceste mesaje minunate care îmi dau viață. Mulțumesc pentru atâta iubire, mulțumesc pentru prietenia ta. Acesta este cel mai frumos cadou de ziua mea pe care mi l-ați fi putut oferi. Și mulțumesc, de asemenea, întregii echipe pentru că mi-a pregătit această mare surpriză”.

ADVERTISEMENT

Fostul mare jucător al Barcelonei, care a fost recent depistat pozitiv cu coronavirus, a fost vizibil de emoționat de moment și i-a transmis un mesaj extraordinar unuia dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile, dacă nu chiar cel mai mare: ,,Diego, te iubesc mult! Din tot sufletul meu, frate! Ai fost mare, mare, mare de tot! Sunt fanul tău numărul unu!”, a spus Ronaldinho, care i-a făcut o surpriză simbolului fotbalului argentinian, alături de 156 alți mari fotbaliști ai lumii, care l-au felicitat pe Maradona.

Franco Baresi, Van Basten, Gullit, Koeman, Maldini, Zidane, Gary Lineker, Fabio Cannavaro și mulți alți mari fotbaliști au fost alături de Maradona de ziua lui

Ronaldo Nazario da Lima nu a ratat nici el momentul și a lăsat deoparte rivalitatea istorică cu Argentina: ,,Diego, fratele meu! 60 de ani! Te felicit și îți urez la mulți ani! O carieră incredibilă, ai inspirat o întreagă lume, inclusiv pe mine. Te iubesc din toată inima mea și te îmbrățisez. Sper să ne auzim curând!”.

ADVERTISEMENT

Fostul Balon de Aur, Zinedine Zidane, actualul antrenor al lui Real Madrid, i-a transmis și el un mesaj lui Diego Maradona: ,,Diego Armando Maradona, te iubim mult! Timpul trece, dar vei rămâne mereu în memoria noastră. Te îmbrățisez și pe curând!”.

Fabio Cannavaro a avut și eu un mesaj special pentru argentinian: ,,Ciao, Diego! Nu ai câștigat un Balon de Aur cum a făcut Fabio Cannavaro, dar nu asta contează… rămăi în memoria mea pentru tot ce ai făcut la Napoli, îți doresc tot binele și îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut în fotbal!”.

ADVERTISEMENT

Diego Armando Maradona a primit un cadou special de ziua sa, peste 150 de celebrități din fotbal și nu numai, i-au urat la mulți ani, într-un montaj video special, produs la inițiativa lui Francis Magan și al lui Richy Castellanos, numit ,,Maradona pentru eternitate”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!