Fotbal international

Cristiano Ronaldo la Juventus. Impact fenomenal şi în plan financiar pentru torinezi

17.07.2018 | 12:39
Cristiano Ronaldo la Juventus Impact fenomenal si in plan financiar pentru torinezi

Sosirea lui Cristiano Ronaldo la Juventus are un impact fenomenal şi în plan financiar pentru torinezi. Juventus a început să câştige bani încă din momentul anunţului oficial al transferului portughezului. când isntantaneu au început să crească acţiunile clubului, de la 0,67 euro la 0,90 euro. A fost primul semnal care arată clar că brandul Ronaldo va începe să producă şi venituri însemnate.

În primul rand, prima serie de tricouri pentru sezonul 2018/2019 a fost deja epuizata! Din momentul anuntarii transferului lui Cristiano Ronaldo, vanzarile au crescut masiv. Juventus primeste 20% din suma incasata de tricouri, restul urmand sa ajunga la producator. Insa acest lucru arata impactul pe care il are venirea lui Cristiano asupra imaginii clubului.Pentru sezonul urmator, beneficiile operatiunilor interne urmeaza sa creasca cu 30%, adica la 25 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo la Juventus. Urmează renegocieri de contracte cu toţi sponsorii

De asemenea, venirea lui Cristiano Ronaldo va duce la o crestere a preturilor abonamentelor pentru sezonul urmator, crestere de pana la 30%. Iar daca Juventus va ajunge in fazele finale din UEFA Champions League, Juve ar putea incasa 70 de milioane de euro pe parcursul sezonului din bilete si abonamente.Nu in ultimul rand, Juventus se pregateste sa renegocieze contractele cu principalii sponsori, Adidas, Jeep si Cygames, dar si cu partenerii regionali din America, Africa si Asia.

Cristiano Ronaldo la Juventus.. Vânzarea de tricouri atinge cote record. Se estimează că banii de pe transfer se vor amortiza foarte repede
Cristiano Ronaldo la Juventus.. Vânzarea de tricouri atinge cote record