“Vreau să merg la PSG!” Mesajul care dezvăluie intenţia lui Ronaldo

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
13/02/2018, 12:32
“Vreau să merg la PSG!” Mesajul care dezvăluie intenţia lui Ronaldo

Mai sunt 24 de ore până la ciocnirea giganţilor de pe Santiago Bernabeu, dintre Real Madrid şi PSG sau dintre Cristiano Ronaldo şi Neymar şi tocmai într-un asemenea moment încordat presa franceză s-a găsit să arunce bomba.

France Football susţine că a intrat în posesia SMS-ului trimis de Cristiano Ronaldo unui prieten, în care portughezul scria:  “Vreau să merg la Paris. Acolo, voi fi iubit şi apreciat cu adevărat. Francezii mă vor iubi atât de mult pentru că am ales campionatul lor încă presa va fi de partea mea şi îmi va face campanie în lupta pentru Balonul de Aur”.

Cristiano Ronaldo alerga după Balonul de  Aur

Mesajul cu pricina ar data din 2012 şi Cristiano Ronaldo a fost atunci cu adevărat foarte aproape de a pleca la PSG, dacă nu ar fi fost preşedintele Florentino Perez cel care a reuşit să îl convingă să rămână la Madrid.

Acum însă o astfel de ipoteză ar fi foarte puţin aproape de realitate, pe de o parte pentru că şeicul El Khelaifi nu ar scoate din conturi o sumă uriaşă pentru un jucător de 33 de ani şi pe de alta pentru că niciodată două săbii nu ar putea încăpea în acceaşi teacă, respectiv Neymar cu Ronaldo.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.