Fotbal international

Cristiano Ronaldo, la un pas să fie dat afară de la Manchester United din cauza ultimului interviu. Comunicatul clubului

Manchester United pregătește despărțirea de Cristiano Ronaldo, după interviul exploziv acordat de starul portughez în presa britanică chiar înainte de plecarea la Cupa Mondială.
18.11.2022 | 17:05
Cristiano Ronaldo la un pas sa fie dat afara de la Manchester United din cauza ultimului interviu Comunicatul clubului
Manchester United pregătește despărțirea de Cristiano Ronaldo, după interviul exploziv acordat de starul portughez în presa britanică chiar înainte de plecarea la Cupa Mondială. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Fotbalistul în vârstă de 37 de ani l-a atacat pe antrenorul Erik ten Hag, dar și alte persoane din cadrul clubului, încercând parcă să-și forțeze plecarea de pe Old Trafford.

Manchester United se pregătește să-i rezilieze contractul lui Cristiano Ronaldo

După ce în prima fază s-a scris despre faptul că pe Cristiano Ronaldo îl așteaptă o amendă uriașă ca urmare a acestui interviu, se pare că lucrurile sunt mult mai serioase și Manchester United se pregătește să-l dea afară, lucru care ar putea să-i afecteze jucătorului evoluția la Cupa Mondială.

ADVERTISEMENT

Șefii clubului de pe Old Trafford au dat publicității un comunicat prin care anunță că au început să ia măsuri după ieșirea publică a starului portughez și vor să rezolve cât mai rapid această problemă.

”Manchester United a început în această dimineață să ia măsurile corespunzătoare, ca urmare a interviului acordat recent de Cristiano Ronaldo în mass-media. Nu vom face niciun comentariu până când nu vom ajunge la o concluzie finală”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.

ADVERTISEMENT

Și dat afară, și fără bani

Deși anunțul lasă loc de interpretări, presa britanică vehiculează faptul că este doar începutul sfârșitului pentru Cristiano Ronaldo la Manchester United, clubul dorind să-i rezilieze contractul imediat după încheierea Cupei Mondiale din Qatar, chiar dacă acesta expiră abia în vară.

Frații Glazer, proprietarii grupării de pe Old Trafford, s-ar fi săturat de ieșirile portughezului și le-au cerut avocaților să găsească o cale de reziliere a înțelegerii. Și aceasta a apărut. Se pare că Ronaldo a încălcat anumite termene și condiții din contract, iar avocații clubului pot profita de acest lucru.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Manchester United vrea să nu-i mai plătească niciun ban lui Ronaldo din restul contractului și chiar i-ar fi transmis portughezului să nu se mai întoarcă la echipă după ce își va încheia aventura la Cupa Mondială.

Bayern Munchen a pus ochii pe Ronaldo

Lucrurile au degenerat în ceea ce-l privește pe starul de 37 de ani după acest interviu, iar două foste glorii din Premier League, Rio Ferdinand și Jamie Carragher, consideră că acesta este sfârșitul său la Manchester United.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Cristiano Ronaldo este încă un nume care atrage marile cluburi. Șefii lui Bayern Munchen au zburat săptămâna trecută în Anglia pentru a negocia cu jucătorul și cu agentul Jorge Mendes o eventuală mutare în luna ianuarie. Oliver Kahn, directorul executiv al campioanei Bundesligii, confirma în luna iulie că bavarezii au fost interesați de fostul Balon de Aur.

ADVERTISEMENT