Sport

Cristiano Ronaldo, lăsat în afara lotului de Andrea Pirlo! Motivul pentru care nu va juca la Benevento

27.11.2020 | 22:41
Cristiano Ronaldo lasat in afara lotului de Andrea Pirlo Motivul pentru care nu va juca la Benevento
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo nu va fi în lotul lui Juventus pentru partida cu Benevento. Hotărârea a fost luată de  tehnicianul Andrea Pirlo, care dorește să-i dea o perioadă de odihnă vedetei portugheze, scriu cei de la Sky Italia. 

Jocul se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 19:00 și va fi transmis de Digi Sport 2. În actuala stagiune din campionatul Italiei, Cristiano Ronaldo nu a evoluat în două meciuri, cu Crotone și Verona, atunci când a fost infectat cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

După ce nu a mai fost bolnav, Ronaldo a jucat în următoarele trei partide și a dat cinci goluri. Portughezul ar trebui să se întoarcă pe teren marți, pe 2 decembrie, de la ora 22:00, când campioana Italiei o va găzdui pe formația antrenată de Mircea Lucescu, într-o partidă din Liga Campionilor.

Bonucci e apt de joc

Nouă goluri a înscris Cristiano Ronaldo în cele 7 partide disputate în actuala stagiune pentru Juventus. În schimb, antrenorul lui Juventus va putea să-l folosească pe Leonardo Bonucci. Apărătorul nu a putut fi utilizat în ultimele partide de la echipa națională și nici la Juventus pentru că a avut probleme musculare, dar va fi apt pentru partida cu Benevento.

ADVERTISEMENT

După primele opt etape din campionatul Italiei, Juve se află pe poziția a patra, cu 16 puncte strânse, la patru puncte le ocupanta primului loc, AC Milan. În actualul sezon de Serie A, Cristiano Ronaldo a evoluat în 5 meciuri pentru Juventus și a reușit opt goluri. În Liga Campionilor a dat un gol în două meciuri. Ronaldo ar vrea să revină la Real Madrid, spaniolii însă nu-l vor pe portughez.

Juventus se află pe locul secund în grupa de Liga Campionilor, cu nouă puncte. Barcelona este liderul grupei. Catalanii au strâns 12 puncte după primele patru etape.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Ronaldo după moartea lui Maradona

Spaniolii și italienii sunt deja calificați în faza următoare a competiției. Dinamo Kiev și Ferencvaros se luptă pentru locul ce duce în Europa League.

„Astăzi îmi iau rămas-bun de la un prieten, iar lumea se desparte de un geniu etern. Unul dintre cei mai buni din toate timpurile.

ADVERTISEMENT

Un magician inegalabil. Pleacă mult prea devreme, lăsând în urmă o moștenire uriașă și un gol care nu va putea fi niciodată umplut. Odihnește-te în pace, uriașule! Nu o să fii niciodată uitat”,  a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo după moartea lui Maradona.

ADVERTISEMENT