Sport

Cristiano Ronaldo are zilele numărate la Manchester United: ”Ar trebui lăsat să plece în vară”

Manchester United nu a reușit să-și revină nici după instalarea lui Ralf Rangnick pe banca tehnică și tot mai multe voci sunt de părere că principalul vinovat este Cristiano Ronaldo.
06.01.2022 | 10:36
Cristiano Ronaldo are zilele numarate la Manchester United Ar trebui lasat sa plece in vara
Manchester United nu a reușit să-și revină nici după instalarea lui Ralf Rangnick pe banca tehnică și tot mai multe voci sunt de părere că principalul vinovat este Cristiano Ronaldo. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Considerat motorul acestei echipe în prima parte a sezonului, Cristiano Ronaldo  a scăzut foarte mult prestațiile de la venirea lui Rangnick și fanii l-au criticat pe rețelele de socializare.

Anterior, fostul mare fundaș Gary Neville a pus tunurile pe starul portughez pentru manifestările pe care le are pe teren și pentru faptul că la finalul mai multor meciuri a refuzat să meargă să-i salute pe suporteri.

ADVERTISEMENT

Șefii lui Manchester United, sfătuiți să-l vândă pe Cristiano Ronaldo

Prestațiile tot mai modeste ale lui Cristiano Ronaldo, dar și ciudata alegere a lui Ralf Rangnick de a-i acorda banderola de căpitan la meciul Manchester United – Wolverhampton, în absența lui Harry Maguire, au stârnit polemici aprinse.

Fostul internațional englez Gabriel Agbonlahor consideră că portughezul nu merita să fie căpitan și a criticat decizia managerului german de a începe meciul cu Bruno Fernandes pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

”Ați văzut schimbarea din jocul lui Fernandes de când a venit Ronaldo. Înainte de a veni Ronaldo, Fernandes era omul principal. Acum Ronaldo este omul principal. Ronaldo a fost căpitan împotriva lui Wolves. Înainte să vină Ronaldo, Fernandes era căpitan când Harry Maguire era plecat, iar acum este pe bancă”, a declarat Agbonlahor, conform The Sun.

Aducerea portughezului, o greșeală pentru United

Fost atacant la Aston Villa, Gabriel Agbonlahor consideră că Ronaldo ar trebui să plece la finalul sezonului de pe Old Trafford și este de părere că golurile portughezului nu au fost deloc speciale și ar fi putut fi ușor marcate și de tinerii jucători de la Manchester United.

ADVERTISEMENT

”Va fi tensiune acolo. Dacă te uiți la întreaga situație, Ole Gunnar Solskjaer va ști că a făcut o greșeală aducându-l pe Ronaldo. Da, Ronaldo a marcat, dar a marcat goluri pe care le-ar fi marcat și Greenwood sau Rashford.

Dacă aș fi acolo, l-aș lăsa pe Ronaldo să plece la vară. Lăsați-i pe Greenwood, Sancho și Rashford să joace împreună”, a mai spus jucătorul care a strâns 322 de prezențe în Premier League cu Aston Villa.

ADVERTISEMENT

Rangnick, contestat de jucători

Până la eșecul cu Wolves, Manchester United a avut rezultate decente cu Ralf Rangnick pe banca tehnică, însă jocul nu a înregistrat saltul calitativ așteptat de toată lumea, iar jucătorii au început să-și exprime frustrările.

Tot mai mulți fotbaliști din lotul ”diavolilor roșii” par convinși că germanul nu este alegerea ideală pentru echipă și au răbufnit în vestiar față de sistemul 4-2-2-2 folosit de acesta de la sosirea pe Old Trafford.

În Anglia se vorbește despre faptul că unii fotbaliști de la Manchester United s-ar afla într-o formă foarte bună și cu multă disponibilitate de joc, dar nu au antrenorul care să scoată tot ce este mai bun din ei.

ADVERTISEMENT