Sport

Trei clauze pentru trei milioane de euro! Obiectivele pe care trebuie să le îndeplinească Cristiano Ronaldo la Manchester United ca să ia banii

Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United după 12 ani și încearcă să readucă gloria de altădată pe Old Trafford. Lusitanul are și trei prime importante de obiectiv.
23.01.2022 | 17:00
Trei clauze pentru trei milioane de euro Obiectivele pe care trebuie sa le indeplineasca Cristiano Ronaldo la Manchester United ca sa ia banii
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo (36 de ani) este extrem de implicat în fiecare meci al lui Manchester United, lucru demonstrat și de reacțiile pe care le are atunci când nu îi iese jocul.

Recent, lusitanul a fost extrem de supărat în momentul în care a fost schimbat de Ralf Rangnick în timpul unui meci cu Brentford.

ADVERTISEMENT

Presa din Marea Britanie susține însă că devotamentul arătat de superstarul lusitan nu vine doar din dragoste pentru Manchester United, ci și pentru că acesta ar avea și un important interes financiar.

Cristiano Ronaldo, trei clauze de câte un milion de euro în contractul cu Manchester United

Cristiano Ronaldo va pierde o sumă imensă de bani dacă „diavolii” roșii vor rata clasarea în primele patru echipe la finalul sezonului de Premier League, dar, chiar și așa, portughezul se poate îmbogăți dacă își activează clauzele din contract.

ADVERTISEMENT

Conform jurnaliștilor de la Mirror, cvintuplul Balon de Aur are trei clauze în contractul cu gruparea de pe Old Trafford.

Atacantul în vârstă de 36 de ani va încasa câte un milion de euro pentru fiecare din următoarele trei performanțe: cucerirea trofeului UEFA Champions League, câștigarea celui de-al șaselea Balon de Aur și obținerea titlului de cel mai bun fotbalist al anului în ancheta UEFA.

ADVERTISEMENT

Dacă în sezonul 2021-2022 a pierdut lupta pentru Balonul de Aur cu cu Lionel Messi, „șeptarul” lui United poate să activeze celelalte două clauze. Echipa lui Rangnick e în continuare în lupta pentru Liga Campionilor, fiind calificată în optimi, acolo unde va da peste Atletico Madrid.

În plus, un parcurs cât mai lung al lui Man United la „masa bogaților” i-ar permite lui CR7 să speră că poate câștiga premiul decernat de UEFA celui mai bun fotbalist.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat portughezul după ultima victorie a lui Manchester United

Deși a fost calmat cu greu de Rangnick la meciul cu Brentford în momentul înlocuirii cu Harry Maguire, Cristiano Ronaldo a fost integralist în următoarea confruntare, cu West Ham, câștigată de „diavoli”, scor 1-0.

Golul victoriei a fost marcat în prelungiri de Marcus Rashford și, în urma acestui rezultat, Man United a urcat pe locul 4, cu 38 de puncte, spre bucuria lui Cristiano.

„Încă o victorie importantă pentru noi înainte de pauza Premier League, încă un pas mai aproape de obiectivul nostru. Drumul este anevoios și plin de obstacole, dar rămânem uniți și muncim din greu pentru a ne face suporterii mândri. Hai, diavoli!”, a scris Ronaldo, pe Instagram.

ADVERTISEMENT