Sport

Cristiano Ronaldo amenință că pleacă de la Manchester United. Ce condiții pune portughezul pentru a rămâne pe „Old Trafford”

Cristiano Ronaldo și-a exprimat din nou nemulțumirea față de situația în care se găsește actualmente Manchester United. Presa britanică afirmă că a dat și un ultimatum și a anunțat condițiile în care nu pleacă în vară.
19.01.2022 | 14:44
Cristiano Ronaldo ameninta ca pleaca de la Manchester United Ce conditii pune portughezul pentru a ramane pe Old Trafford
Cristiano Ronaldo spune că pleacă de la Manchester United dacă echipa nu se califică în viitoarea ediție a Champions League. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United părea, în start de sezon, începutul unei povești frumoase. Fanii erau în extaz, mai cu seamă că echipa făcea spectacol și înșira rezultatele pozitive precum mărgelele pe ață.

Apoi, totul s-a rupt. Solskjaer a fost incapabil să reacționeze și a fost schimbat. Iar Rangnick, cel adus în locul său, pare și mai lipsit de idei. Ronaldo a mai salvat ce se mai putea, calificând echipa în primăvara UCL. Dar apoi până și-n cazul său paharul s-a umplut. Și portughezul amenință că va pleca la vară.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții lui Ronaldo s-au întâlnit cu viitorul director executiv

SunSport scrie că, potrivit surselor sale, în această săptămână au avut loc discuții între reprezentanții lui Ronaldo și Richard Arnold. Cel care va deveni noul director executiv al clubului la începutul lunii februarie.

Iar reprezentanții portughezului și-au spus tranșant punctul de vedere. Și și-au arătat îngrijorarea față de modul în care se prezintă echipa în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Ronaldo, care va împlini 37 de ani luna viitoare, nu intenționează să se retragă. Și și-a propus să joace până la 40 de ani. Dar, așa cum toată lumea îl știe, este extrem de competitiv. Și își dorește să-și încheie cariera în postura de învingător.

Prezența în Champions League, condiția pusă de portughez pentru a rămâne la Manchester United

Or, acum, sunt puține șanse ca acest lucru să se întâmple la Manchester United. Echipă care a câștigat doar trei dintre ultimele șapte jocuri. Și este la 24 de puncte de liderul Manchester City.

ADVERTISEMENT

Mai mult, în momentul de față este doar pe locul șapte. Este adevărat, la 5 puncte de ultimul loc care duce în Champions League, ocupat de West Ham.

Ceea ce înseamnă totuși că Ronaldo nu a cerut prea mult atunci când a pus calificarea în ediția viitoare de Liga Campionilor drept condiție pentru a continua și-n sezonul viitor pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

Diferența nu este mare, iar United are cu două jocuri mai puțin decât ”ciocănarii”. Este limpede însă că pentru a-și atinge obiectivul jocul trebuie să se schimbe în bine.

La fel și determinarea jucătorilor, pe teren și la antrenamente. De altfel, recent, Cristiano și-a exprimat public nemulțumirea față de modul în care se pregătesc unii dintre colegii săi. Și modul în care tratează meciurile.

Probabil că atitudinea lor a dus și la demotivarea lui Ronaldo. Care a evoluat modest în ultimele meciuri, înainte de accidentarea care l-a obligat la o pauză forțată. Se vor schimba lucrurile, sau vom asista la un ”divorț” rapid?

ADVERTISEMENT