Sport

Cristiano Ronaldo, interzis la volanul bolizilor de lux! Ce regulă va impune Ralf Rangnick la Manchester United

Vestitul fotbalist portughez Cristiano Ronaldo poate suferi o nouă frustrare, după ce, anul acesta, a ratat obținerea distincției Balonul de Aur, acordată de revista franceză France Football.
30.11.2021 | 08:43
Cristiano Ronaldo interzis la volanul bolizilor de lux Ce regula va impune Ralf Rangnick la Manchester United
ADVERTISEMENT

Banii câștigați din fotbal și din contractele de publicitate asociate i-au permis lui Cristiano Ronaldo să achiziționeze o veritabilă flotă de mașini de lux.

Conform estimărilor, suma totală a bolizilor din garajul lui Ronaldo se ridică la peste 17 milioane lire sterline.

ADVERTISEMENT

Ralf Rangnick îi obligă pe fotbaliști să meargă cu mașinile clubului. Cristiano Ronaldo, fără bolizii de lux

Germanul de 63 de ani, Ralf Rangnick, a preluat temporar postul de antrenor principal la Manchester United, după demiterea lui Solskjaer.

Până acum Ralf Rangnick a antrenat numai în Germania, ultima dată la RB Leipzig, în sezonul 2018-2019. Acolo a putut impune niște reguli foarte stricte, de la care nimeni nu s-a abătut.

ADVERTISEMENT

Rangnick  i-a obligat pe fotbaliștii de la Leipzig să conducă exclusiv mașinile oferite și asigurate de club. Această regulă i-a inspirat, ulterior, și pe alți antrenori germani, cum ar fi Jurgen Klopp sau Tomas Tuchel, care o aplică la cluburile unde sunt angajați.

Este de așteptat ca Rangnick să nu facă rabat de la metodele sale și să impună această regulă și la Manchester United.

ADVERTISEMENT

În acest caz, bolizii de lux pe care îi are Cristiano Ronaldo, de exemplu, se vor prăfui în garaj. Manchester United are semnată o înțelegere cu firma Chevrolet, pentru folosirea mașinilor în scop publicitar.

Rangnick ar putea debuta joi

Rangnick ar putea debuta pe banca tehnică a lui Manchester United joi seară, în partida de Premier League cu Arsenal, dacă autoritățile britanice vor elibera la timp permisul de muncă.

ADVERTISEMENT

Michael Carrick a fost interimar pe Old Trafford la ultimele două meciuri, 2-0 la Villareal în LIga Campionilor și 1-1 cu Chelsea. Acesta, ca și ceilalți asistenți, Mike Phelan și Kieran Mc Keena, își vor păstra posturile în staff-ul tehnic condus de german.

Rangnick ar putea accepta definitiv postul de antrenor principal în vară, însă Manchester United mai pot opta antrenori cum ar fi Zinedine Zidane, Erik ten Hag sau Mauricio Pochettino.

Ce mașini de lux are Cristiano Ronaldo

Revenind la garajul de milioane al lui Ronaldo, acesta a adăugat recent încă o piesă de lux, cumpărându-și un Bentley în valoare de 250.000 lire sterline.

Cristiano Ronaldo este cunoscut drept un colecționar de mașini scumpe. El are deja un Bugatti Centodieci de 8,5 milioane lire sterline, un Bugatti Chiron, un Bugatti Veyron cotat la 1,7 milioane lire sterline sau un Lamborghini Aventador de peste 200.000 lire sterline.

În total, costul mașinilor pe a-l căror talon e scris numele șeptarului de la Manchester United însumează peste 17 milioane lire sterline.

ADVERTISEMENT