Sport

Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant după ce a revenit oficial la Manchester United: „Sir Alex, asta este pentru tine”

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United. Starul portughez a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare
31.08.2021 | 15:24
Cristiano Ronaldo mesaj emotionant dupa ce a revenit oficial la Manchester United Sir Alex asta este pentru tine
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United, clubul care l-a consacrat. Starul portughez a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, atât pentru fani cât și pentru Sir Alex, antrenorul care i-a schimbat cariera.

Cristiano Ronaldo: „Nu pot să explic sentimentele pe care le am acum”

„Toată lumea care mă cunoaște știe despre dragostea eternă pe care o port pentru Manchester United. Anii pe care i-am petrecut la acest club au fost de-a dreptul minunați și calea pe care am mers împreună este scrisă cu litere de aur în istoria acestui club minunat.

ADVERTISEMENT

Nici nu știu cum să încep să explic sentimentele pe care le am acum, când văd că anunțul revenirii mele pe Old Trafford face înconjurul lumii.

Este ca un vis devenit realitate să primesc atâta dragoste și respect din partea suporterilor din tribune, mai ales după toate ocaziile în care am jucat contra lui Manchester United. 100% așa arată visele!

ADVERTISEMENT

Primul meu campionat, prima mea cupă, prima convocare la naționala Portugaliei, primul meu Champions League, prima mea Gheată de Aur și primul meu Balon de Aur, toate s-au născut din această conexiune specială dintre mine și ‘Diavolii Roșii’.

Istoria a fost scrisă în trecut și se va scrie încă o dată! Aveți cuvântul meu!

Sunt chiar aici! M-am întors acasă! Haideți s-o facem să se întâmple din nou! PS – Sir Alex, asta este pentru tine…”, a scris Ronaldo, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo, prima declarație după revenirea la Manchester United

Clubul de pe Old Trafford a anunțat marți, cu ajutorul site-ului oficial, că Ronaldo a semnat cu Manchester United un contract valabil până în 2023 cu opțiune de prelungire până în mai 2024.

În același anunț, „diavolii roșii” au publicat și prima declarație oferită de portughez după revenirea la clubul unde a făcut pentru prima dată istorie.

ADVERTISEMENT

“Manchester United este un club care a avut mereu un loc special în inima mea, și am fost copleșit de toate mesajele pe care le-am primit din momentul anunțului făcut vineri.

Abia aștept să joc pe Old Trafford în fața unui stadion plin și să mă revăd cu fanii. Aștept cu nerăbdare să mă alătur lotului după meciurile cu echipa națională și sper să avem un sezon plin de succese împreună“, a declarat Ronaldo

 

ADVERTISEMENT