Sport

Cristiano Ronaldo, mesaj special pentru Manchester United după premiul FIFA: ”Să fie un plus de combustibil și motivație”

Cristiano Ronaldo a primit un premiu special la Gala FIFA The Best 2021 și a ținut să transmită un mesaj bine țintit către colegii de la Manchester United.
18.01.2022 | 00:26
Cristiano Ronaldo mesaj special pentru Manchester United dupa premiul FIFA Sa fie un plus de combustibil si motivatie
ADVERTISEMENT

Starul portughez a fost omagiat de forul mondial după ce a reuşit să devină cel mai bun marcator din istoria echipelor naţionale, cu 115 goluri.

Afirmațiile făcute de Ronaldo la evenimentul desfășurat la Zurich vin la doar câteva zile după ce și-a exprimat nemulțumirile în legătură cu mai tinerii săi coechipieri de pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Cristiano Ronaldo pentru colegii de la Manchester United

Cristiano Ronaldo nu a prins marea finală pentru premiul de cel mai bun jucător, dar a fost recompensat pentru golurile marcate la naționala Portugaliei, iar cu această ocazie a ținut să-și reafirme dorința de a face performanță cu Manchester United și a transmis un mesaj puternic în acest sens.

”Câștigarea premiului FIFA Special Best este o onoare extraordinară și un privilegiu imens. Faptul că o instituție atât de relevantă a ales să mă recunoască drept cel mai bun marcator din istoria competițiilor FIFA este punctul culminant al realizărilor mele individuale în reprezentativa țării mele iubite.

ADVERTISEMENT

Acum, depinde de mine să transform acest premiu într-un plus de combustibil și motivație pentru a ajuta la atingerea tuturor obiectivelor noastre la Manchester United în acest sezon, precum și la meciurile viitoare din play-off din martie, astfel încât Portugalia să poată fi la CM 2022 și putem continua să scriem împreună această poveste uimitoare”, a fost mesajul postat de Ronaldo pe contul de Instagram.

Mulțumiri pentru adversari

Cristiano Ronaldo a ținut să le mulțumească tuturor coechipierilor alături de care a jucat în naționala Portugaliei, dar și rivalilor pe care i-a întâlnit pe teren și care prin concurență l-au făcut să devină un jucător mai bun.

ADVERTISEMENT

”Nu în ultimul rând, un cuvânt special pentru toți jucătorii extraordinari care au reprezentat Portugalia alături de mine în ultimele două decenii și pentru toți jucătorii internaționali cu care m-am confruntat de atâtea ori pe tot globul.

Talentul lor, profesionalismul lor și calitatea lor a contribuit întotdeauna pentru ca eu să devin mai bun. Mulțumesc!”, și-a încheiat portughezul postarea.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo mesaj Manchester United

Ronaldo nu l-a votat pe Messi

Cristiano Ronaldo va împlini 37 de ani în februarie, dar superstarul lui Manchester United se simte încă tânăr pentru fotbal. Lusitanul a dezvăluit că ar vrea să se retragă la 42 de ani și, deși la suprafață este un obsedat al pregătirii fizice, de trei ani de zile își antrenează la fel de intens și mintea.

Portughezul a mărturisit că atunci când şi-a început cariera la Sporting Lisabona, sub îndrumarea lui Ladislau Boloni, a avut doi mari idoli, ambii câștigători ai Cupei Mondiale. Este vorba de brazilienii Ronaldo şi Ronaldinho.

Revenit la Manchester United în vară, Cristiano Ronaldo nu a uitat de rivalitatea cu Leo Messi și l-a lăsat pe argentinian în afara Top 3 la Gala FIFA The Best 2021. Cu toate acestea, alegerile sale par unele corecte: Robert Lewandowski, N’Golo Kante și Jorginho.

ADVERTISEMENT