Sport

Cristiano Ronaldo, plin de nervi. S-a certat pe Whats App cu Antonio Cassano: „Fii ca Messi, nu îmi scrie mie”. Video

Cristiano Ronaldo se ceartă cu toată lumea în ultima vreme. După scandalul cu redactorul șef de la France Football, lusitanul a intrat și în gura lui Antonio Cassano, căruia i-a transmis un mesaj amenințător.
04.12.2021 | 18:16
Cristiano Ronaldo plin de nervi Sa certat pe Whats App cu Antonio Cassano Fii ca Messi nu imi scrie mie Video
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo nu suportă criticile. O dovedește un mesaj pe care i l-a trimis lui Antonio Cassano. Fostul atacant italian a dezvăluit ce replică a primit după ce i-a adresat câteva critici starului de la Manchester United.

Cassano a vorbit despre mesajul expediat pe Whats App de către cvintuplul Balon de Aur într-o intervenție pe canalul oficial de Twitch a lui Christian Vieri, „BoboTV”.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo i-a trimis un mesaj plin de nervi lui Antonio Cassano

Polemica dintre Cristiano Ronaldo și Antonio Cassano a pornit după ce italianul în vârstă de 39 de ani l-a comparat pe lusitan cu Ronaldo „grasul” și a ajuns la concluzia că brazilianul a fost mai bun.

Analiza lui Cassano pare să îl fi deranjat teribil pe CR7, care i-a trimis un mesaj italianului și a cerut să i se ofere mai mult respect.

ADVERTISEMENT

„Cristiano mi-a scris pe Whats App să îi ofer mai mult respect, să respect tot ceea ce el a câștigat și golurile pe care le-a marcat.

Nu îmi e frică să spun adevărul. Îl înfrunt și pe el și pe toată lumea, de la Papă până la ultima persoană de pe pământ”, a dezvăluit Antonio Cassano.

ADVERTISEMENT

Fost atacant la AS Roma sau Real Madrid, Cassano s-a arătat uimit că numărul său de telefon a ajuns la Cristiano Ronaldo. Se pare că Gianluigi Buffon a fost punctul de legătură dintre cei doi.

„L-am întrebat pe Gigi de unde poate să fi făcut rost de numărul meu. Iar el mi-a confirmat că tocmai el i-a dat numărul”, a aduăgat Cassano.

ADVERTISEMENT

Ronaldo s-a lăudat cu cele peste 800 de goluri marcate în carieră

Cristiano Ronaldo nu doar că l-a certat pe Cassano pentru comentariile avute, dar a ținut să se și laude cu performanțele avute. Recent, CR7 a bifat peste 800 de goluri marcate în carieră, ultimele două în victoria lui United, cu Arsenal, scor 3-2.

„Mi-a zis că el a dat peste 750 de goluri și eu doar 150. Dragă Cristiano, hai să îți spun ceva. Ai tot ce îți trebuie! Fii mai calm și relaxat. Fii ca Messi, care stă fără nicio grijă, în loc să îmi scrie mie.

Buffon și Chiellini știu că m-am supărat foarte tare din cauza acestor mesaje. Cristiano, nu înțeleg ce e în neregulă cu tine? Care e problema ta?”, și-a spus italianul oful.

ADVERTISEMENT