Sport

Cristiano Ronaldo i-a transmis un mesaj plin de emoție lui Pele. Brazilianul e din nou pe patul de spital. Foto

Cristiano Ronaldo i-a transmis un mesaj emoționant lui Pele, după ce legendarul brazilian în vârstă de 81 de ani a ajuns din nou pe patul de spital pentru investigații suplimentare.
10.12.2021 | 22:59
Cristiano Ronaldo ia transmis un mesaj plin de emotie lui Pele Brazilianul e din nou pe patul de spital Foto
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo i-a transmis un mesaj de încurajare legendarului Pele, care a ajuns din nou la spital din cauza problemelor de sănătate.

Fostul mare atacant a revenit la spitalul Albert Einstein din Sao Paolo la începutul săptămânii pentru a urma un tratament suplimentar, necesar în urma îndepărtării tumorii de colon.

ADVERTISEMENT

Triplu câștigător al Cupei Mondiale, Pele a stat o lună de zile internat în spital în septembrie și, după ce a fost externat, a revenit pentru mai multe investigații, familia sa ținând fanii la curent cu starea de sănătate a brazilianului.

Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant pentru Pele

De această dată, Pele a postat tocmai el o fotografie și un mesaj pe contul oficial de Instagram, iar Cristiano Ronaldo s-a grăbit să fie printre primii care îl încurajează pe starul brazilian.

ADVERTISEMENT

Pele și-a făcut un selfie de pe patul de spital, cu un zâmbet larg pe buze și cu pumnul strâns.

„Dragi prieteni, din 30 septembrie, de când am plecat din spital, știți că am făcut câteva ședințe de chimioterapie ca parte a tratamentului meu.

Astăzi sunt la Albert Einstein pentru ultima ședință din 2021. Am vrut să împărtășesc cu voi toți această realizare.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, fiecare mic succes reprezintă un motiv de sărbătoare, nu credeți?

O să profit de această oportunitate pentru o nouă serie de investigații, așa că voi mai sta aici câteva zile. Nu vă faceți griji, tocmai mă pregătesc de sărbători”, a scris Pele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pelé (@pele)

Cristiano Ronaldo, care se pregătește pentru meciul dintre Norwich și Manchester United, i-a lăsat lui Pele un mesaj scurt, dar sugestiv: „Forca, amigo!”, în traducere „Să fii puternic, prietene!”.

ADVERTISEMENT

La începutul anului, Pele l-a felicitat pe Cristiano Ronaldo, care a reușit să îl întreacă pe brazilian la numărul de goluri marcate de-a lungul carierei.

ADVERTISEMENT
Tags: