Fotbal international

Cristiano Ronaldo, mesaj războinic înainte de meciul cu Porto: “Începutul de drum spre finală”

16.02.2021 | 16:25
Cristiano Ronaldo mesaj razboinic inainte de meciul cu Porto Inceputul de drum spre finala
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a postat un mesaj războinic pre rețelele de socializare în vederea meciului cu Porto, care se va disputa miercuri în optimile de finală UEFA Champions League. Portughezul speră ca Juventus să ajungă în finala competiției, fotbalistul având astfel ocazia să cucerească al șaselea trofeu din carieră.

Statistica lui Cristiano este una impresionantă la nivel de Champions League, a cucerit de 5 ori trofeul continental suprem, o dată cu Manchester United și de 4 ori cu Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Formația lui Andrea Pirlo o întânlește miercuri, de la ora 22:00, pe FC Porto, în prima manșă a optimilor de finală. Partida are o miză însemnată având în vedere că în Serie A, “bianconerii” sunt abia pe locul 4.

Cristiano Ronaldo, mesaj războinic înainte de meciul cu Porto: “Începutul de drum spre finală”

“Asta este partea cea mai importantă din Champions League, fazele eliminatorii. Este practic o competiție diferită din acest moment, toate echipele trebuie să fie la cel mai bun nivel posibil de joc, pentru că fiecare meci poate fi decis de un simplu detaliu. 

ADVERTISEMENT

În ultimii ani am fost eliminați mai rapid decât ne-am fi așteptat, dar continuăm să avem țeluri înalte în fiecare sezon iar anul acesta nu este o excepție. Mâine avem un meci extrem de important împotriva unei echipe bune. 

Sper că va reprezenta începutul drumului spre finală. Respect pentru adversar, ambiție pentru victorie și concentrare maximă pentru goluri. Haideți băieți!”, a postat Cristiano Ronaldo pe pagina de Twitter.

ADVERTISEMENT

Cristiano cel mai bun eficient atacant din istorie în opinia lui Barzagli

Întrebat de calitățile lui Cristiano Ronaldo, fostul jucător al lui Juventus, Andrea Barzagli, nu a ezitat să îl numească pe portughez cel mai eficient jucător din istoria fotbalului, iar statistica incredibilă este de partea afirmației sale.

“Ronaldo? Este cel mai eficient atacant din istoria fotbalului. Poate marca din orice poziție și în orice mod. Statistica golurilor marcate vorbește de la sine. Viclenia și foamea de performanță sunt incredibile la el”, a declarat Andrea Barzagli.

ADVERTISEMENT

Portughezul a cucerit titlul în 3 ligi de top din Europa, Anglia, Spania și Italia. A cucerit 5 trofee UEFA Champions League și tot de 5 ori Balonul de Aur. La nivelul primei reprezentative are în palmares Campionatul European din 2016, atunci când Portugalia a învins în finală Franța.

 

 

ADVERTISEMENT