Fotbal international

Cristiano Ronaldo, mesaj siropos în prima zi din 2020: ”La mulți ani, iubirea mea”

01.01.2020 | 20:53
Cristiano Ronaldo mesaj siropos in prima zi din 2020 La multi ani iubirea mea
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a avut un mesaj siropos pentru iubita sa și pentru fani în prima zi din 2020.

Cristiano Ronaldo, mesaj siropos în prima zi din 2020

”La mulți ani, iubirea mea. Fie ca 2020 să aducă numai iubire, sănătate, pace și succes tuturor! La mulți ani tuturor!”, este mesajul siropos postat de Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare în prima zi din 2020.

ADVERTISEMENT

La postarea făcută, superstarul portughez a pus două fotografii în care apare în ipostaze tandre alături de iubita sa, Georgina Rodriguez.

Portughezul, apariție bizară în Dubai

Atacantul echipei Juventus Torino a fost prezent la finalul anului în Dubai, acolo unde a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului la gala Globe Soccer Awards, și a surprins asistența cu noul său look. Portughezul și-a prins părul la spate într-o scurtă coadă, iar printre cei care au râs de el a fost și Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Pe lângă noua frizură, Cristiano Ronaldo a atras atenția la gala Globe Soccer Awards și cu  bijuteriile sale. El a puratat accesorii în valoare de 630.000 de euro la evenimentul din Dubai.

Juventus vrea să-i prelungească contractul

Cristiano Ronaldo poate avea probleme pe final de an cu Georgina, femeia care i-a dăruit o fetiță și care îi este alături de mai bine de doi ani, toate acestea după ce Viktoria Odintcova, un model din Rusia, a dezvăluit cum l-a refuzat pe starul lui Juventus Torino.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo e așteptat ca, în luna aprilie, să semneze prelungirea contractului cu Juventus. Starul portughez ar urma să rămână la ”Bătrâna Doamnă” până la 38 de ani!

Ronaldo visează să devină actor

Superstarurile Leo Messi și Cristiano Ronaldo sunt regii ultimului deceniu în fotbal, cei doi reușind să marcheze împreună mai multe goluri decât echipe de top precum Manchester United sau Tottenham Hotspur.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 34 de ani, Cristiano Ronaldo recunoaște că va mai evolua atâta timp cât condiția fizică îi va permite asta, iar ulterior speră ca sănătatea să-i permită să ia parte la  noi provocări. Una dintre ele ar fi cinematografia.

ADVERTISEMENT