Fotbal international

Cristiano Ronaldo, milioane de vizualizări în câteva ore. Ce clip a postat logodnica sa. Video

18.05.2020 | 14:23
Cristiano Ronaldo milioane de vizualizari in cateva ore Ce clip a postat logodnica sa Video
Cristiano Ronaldo, milioane de vizualizări în câteva ore. Ce clip a postat logodnica sa. Video. Foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Nu mai este nici o noutate şi nici o surpriză faptul că orice imagine sau orice clip video apare pe Instagramul sau Twitterul lui Cristiano Ronaldo sau pe cel al logodnicei sale, Georgina, produce în câteva ore milioane de vizualizări şi de aprecieri din partea fanilor.

Clip de familie extrem de amuzant

Deja după câteva minute de la orice postare din partea lor numărul celor care intră pe Instagram sau pe Twitter este uriaş, dovadă că portughezul chiar a ajuns o adevărată industrie a acestui tip de publicitate virtuală.

ADVERTISEMENT

Georgina a postat un videoclip de familie, foarte amuzant şi care i-a topit pur şi simplu pe urmăritori cu imaginile oferite, imagini în care se poate lesne observa o superbă atmpsferă de familie în casa din Torino a starului lui Juventus.

Copiii lui Cristiano asigură succesul clipului

Scene pline de puritatea celor patru mici actori care sunt copiii lui Cristiano şi o secvenţă foarte mult apreciată ca spirit de familie au adus rapid milioanele de vizualizări şi de likeuri care fac din Cristiano regele de necontestat al reţelelor de socializare.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a revenit de o săptămână la Torino, aşteptând să treacă perioada de carantină, pentru a începe programul de pregătire alături de restul lotului.

Se antrenează în curtea locuinţei din Torino cu fiul său

În această perioadă, aşa cum s-a putut observa dintr-un alt clip postat de jucător, acesta s-a antrenat în curtea somptuoasei sale locuinţe din capitala Piemontului împreună cu fiul său cel mare, Cristiano Junior, care are 9 ani.

ADVERTISEMENT

Lusitanul a lipsit timp de 60 de zile din Italia, preferând să petreacă acea perioadă de carantină, începând din data de 9 martie, la reşedinţa sa din Insulele Madeira.

Startul reluării Serie A amânat cu o săptămână de decretul premierului Conte

Oficialii fotbalului italian, cei ai Federaţiei şi ai Ligii, au anunţat că nu vor pune capăt sezonului, aşa cum s-a procedat în Franţa şi că vor duce la bun sfârşit partidele rămase de disputat din prima şi a doua divizie.

ADVERTISEMENT

Iniţial s-a stabilit ca primele meciuri  din cele 12 etape rămase în Serie A să înceapă pe data de 13 iunie, însă decretul premierului Conte obligă la o amânare a momentului cu cel puţin o săptămână.

 

ADVERTISEMENT