Fotbal international

Cristiano Ronaldo, moment de maximă sinceritate: „Credeam că la 35 de ani voi fi pescar”

07.02.2020 | 16:25
Cristiano Ronaldo moment de maxima sinceritate Credeam ca la 35 de ani voi fi pescar
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a dezvăluit faptul că nu și-a imaginat niciodată că va deveni un star al fotbalului și recunoaște că imaginația sa în copilărie era limitată la gândul de a fi pescar în viitor.

Cristiano Ronaldo credea că va fi pescar la vârsta de 35 de ani

Cristiano Ronaldo a vorbit pentru jurnaliștii portughezi de la Canal 11 despre parcursul vieții sale și despre ceea ce credea în copilărie că va face la 35 de ani. Starul portughez nu și-a imaginat niciodată că va ajunge unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie și a dezvăluit că își închipuia că va trăi o viață simplă, de pescar.

ADVERTISEMENT

„Când eram copil, credeam că la 35 de ani voi fi pescar în Madeira. Dar nu ca undiţă adevărată, de bambus, ci cu un simplu băţ sau cu aţă de pescuit pe deget. Nu mi-a trecut prin cap că voi juca la un asemenea nivel şi că voi câştiga tot ce am câştigat”, a mărturisit starul portughez.

  • 35 de ani a împlinit Cristiano Ronaldo pe 5 februarie

Cristiano nu se gândește la retragere

Cristiano Ronaldo nu se gândește la retragere și crede că factorul psihologic va fi cel care îi va dicta următorul pas în cariera de fotbalist: „Va depinde doar de cum mă voi simţi, de motivaţia mea, pentru că nu va fi niciodată o problemă din punct de vedere fizic. Voi avea grijă de mine şi pot juca fără emoţii până la 40 de ani”.

ADVERTISEMENT

„Cel mai important factor va fi cel psihologic. El va face diferenţa. Totul are un început şi un sfârşit, nu durează o viaţă, însă mă simt suficient de puternic pentru a continua să câştig trofee importante”, a mai spus Cristiano Ronaldo.

  • 75.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com
  • 22 de goluri în 27 de meciuri a marcat Cristiano Ronaldo pentru Juventus în toate competițiile, în acest sezon
ADVERTISEMENT
Tags: