Fotbal international

Cristiano Ronaldo, moment emoționant în Serie A! Ce a făcut înaintea meciului. Galerie foto

06.10.2018 | 20:26
Cristiano Ronaldo moment emotionant in Serie A Ce a facut inaintea meciului Galerie foto

Atacantul Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unui moment emoționant înaintea meciului Udinese – Juventus Torino, din etapa a opta din Serie A. Superstarul portughez a ajutat un copil care a păcălit forțele de ordine și a intrat pe teren în momentul în care jucătorii celor două formații se aflau la încălzire.

Cristiano Ronaldo trece prin momente extrem de dificile, după ce poliția din Statele Unite ale Americii a redeschis dosarul în care este acuzat că a violat o femeie în 2009. Deși firma de echipament sportiv Nike se gândește serios  să rupă contractul cu Ronaldo, antrenorul Massimiliano Allegri a decis să-l folosească titular pe portughez în meciul de la Udine.

Cristiano Ronaldo a imbratișat și i-a dat autograf unui piusti care a intrat pe teren înaintea meciului Udinese - Juventus Torino
Cristiano Ronaldo a imbratișat și i-a dat autograf unui piusti care a intrat pe teren înaintea meciului Udinese – Juventus Torino

Cristiano Ronaldo, moment emoționant la meciul cu Udinese din Serie A

Cristiano Ronaldo a dovedit la meciul cu Udinese din Serie A că a trecut peste momentul greu și înaintea jocului a făcut un gest emoționant pentru un puști care a intrat pe teren. Aflat la încălzire, portughezul a mers la copil, l-a îmbrățișat și i-a acordat un autograf. Puștiul a fost extrem de emoționant, iar apoi a fost condus de un om de ordine în tribune.

Superstartul portughez a făcut o primă repriză foarte bună în meciul cu Udinese și a marcat golul prin care Juventus s-a desprins la 2-0. Cristiano Ronaldo a ajuns la patru goluri în Serie A, după cele reușite cu Sassuolo și Frosinone. El mai are și cinci pase decisive. Scorul la Udine a fost deschis de uruguayanul Rodrigo Bentancur.

După izbucnirea scandalului de viol în care este implicat Cristiano Ronaldo, acțiunile clubului Juventus Torino au scăzut dramatic. Mai mult, portughezul a lipsit de la ședința foto pentru sponsorul principal al echipei.