Sport

Cristiano Ronaldo, mutare spectaculoasă în iarnă. Planul de evadare de la Manchester United pus la cale de agentul superstarului

Cristiano Ronaldo își pregătește planul de evadare de la Manchester United, după interviul în care i-a acuzat în termeni duri pe „diavolii roșii” și pe antrenorul Erik ten Hag.
15.11.2022 | 09:46
Cristiano Ronaldo mutare spectaculoasa in iarna Planul de evadare de la Manchester United pus la cale de agentul superstarului
Cristiano Ronaldo ar putea pleca de la Manchester United în iarnă. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a detonat bomba înainte de startul Cupei Mondiale din Qatar. Superstarul lusitan i-a acuzat extrem de grav pe cei de la Manchester United, iar acum își pregătește plecarea de pe Old Trafford care are putea să se contureze în iarnă. Oficialii lui Bayern Munchen sunt pe urmele lui Cristiano Ronaldo pentru o mutare spectaculoasă în fereastra următoare de mercato.

Bayern Munchen, întâlnire de gradul zero cu Cristiano Ronaldo și Jorge Mendes

Situația tulbure dintre Cristiano Ronaldo și Manchester United ar putea pune capăt colaborării dintre cele două părți. Potrivit Daily Mail, Cristiano Ronaldo și Jorge Mendes, agentul fotbalistului portughez, s-au întâlnit deja săptămâna trecută pentru a negocia un viitor transfer în luna ianuarie.

ADVERTISEMENT

Bayern Munchen are nevoie de întăriri în defensivă după ce Sadio Mane, deși va merge la Cupa Mondială din Qatar, s-a accidentat grav în timpul partidei „bavarezilor” cu Werder Bremen, scor 6-1.

Superstarul lusitan, care va face deplasarea cu naționala Portugaliei la turneul final, i-a acordat un interviu lui Piers Morgan în care i-a acuzat extrem de grav pe cei de la Manchester United, dar și pe Erik ten Hag, tehnicianul clubului de pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo ar putea ajunge la Bayern Munchen în iarnă

Potrivit sursei menționate, sefii germani ai lui Bayern Munchen au zburat în Anglia pentru a negocia cu Cristiano Ronaldo și Jorge Mendes o eventuală mutare în luna ianuarie. Oliver Kahn, directorul executiv al celor de la Bayern Munchen, confirma în luna iulie că Bayern Munchen a fost interesată de fostul Balon de Aur.

Campioana Germaniei este în căutare de soluții pentru zona ofensivă acolo unde accidentarea lui Sadio Mane, dar și incertitudinea în ceea ce îl privește pe Choupo-Moting le dă bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

Ar fi o oportunitate extraordinară pentru Cristiano Ronaldo să revină în Champions League. Bayern Munchen o înfruntă pe PSG în optimile celei mai titrate competiții din Europa. „Dubla” va avea loc pe 14 februarie și 8 martie 2023. Messi mai are nevoie de 11 goluri pentru a egala recordul lui Ronaldo din Champions League, 140 de reușite.

Cristiano Ronaldo, interviu exploziv înainte de plecarea la Cupa Mondială din Qatar: „Mă simt trădat de Manchester United

Cristiano Ronaldo va juca alături de naționala Portugaliei în grupa H și va înfrunta Uruguay, Ghana și Coreea de Sud. Înainte de a zbura în Qatar, superstarul portughez a acuzat grav clubul Manchester United și a mărturisit că nu îl respectă pe Erik ten Hag, tehnicianul „diavolilor roșii”.

ADVERTISEMENT

„Mă simt trădat de Manchester United. Au încercat să mă forţeze să plec. Nu doar antrenorul, dar şi alte persoane din jurul clubului. Simt că sunt persoane care nu mă vor la Manchester United. Nu doar sezonul acesta, cât şi în stagiunea trecută. Nu am respect pentru Erik ten Hag pentru că nici el, la rândul lui, nu-mi arată respect. Este simplu”

“Dacă nu eşti nici măcar antrenor, cum poţi să fii şeful lui Manchester United? Nu am auzit niciodată de el. Nu am văzut nicio evoluţie la Manchester United de la plecarea lui Sir Alex Ferguson”, a mărturisit Cristiano Ronaldo, potrivit The Sun.

ADVERTISEMENT