ADVERTISEMENT
Fotbal international

Cristiano Ronaldo, nefericit de absența fanilor de pe stadioane: ”Îmi place să fiu huiduit”

Autor: Traian Terzian | 29.12.2020 | 08:43
Cristiano Ronaldo, nefericit de absența fanilor de pe stadioane: ”Îmi place să fiu huiduit”
Superstarul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, este nefericit din cauza absenței fanilor de pe stadioane și crede că fotbalul în pandemie este plictisitor. Sursă foto: Hepta

Superstarul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, este nefericit din cauza absenței fanilor de pe stadioane și crede că fotbalul în pandemie este plictisitor.

ADVERTISEMENT

Portughezul a primit premiul de ”Fotbalistul Secolului”, pentru perioada 2001-2020, învingându-l pe marele său rival Lionel Messi.

Ronaldo își va mai trece încă un record în palmares și va deveni de la 1 ianuarie 2021 singurul jucător încă în activitate care dă goluri în fiecare sezon în ultimele două decenii.

ADVERTISEMENT

Absența fanilor de pe stadioane îl face nefericit pe Cristiano Ronaldo

Într-un interviu de final de an, Cristiano Ronaldo a vorbit despre situația generată de pandemia de coronavirus și despre absența fanilor de pe stadioane.

”Să fiu sincer, pentru mine e plictisitor să joci în fața unei arene goale. Noi, jucătorii, respectăm toate protocoalele, sănătatea e cel mai important lucru dintre toate, dar, cu toată sinceritatea, nu îmi place”, a declarat internaționalul portughez.

ADVERTISEMENT

”Pasiunea mea este fotbalul. Joc pentru familia mea, pentru copiii mei, pentru prieteni, pentru fani. Dar e atât de ciudat fără spectatori. Îmi place când lumea îl huiduie pe Cristiano. Când ating mingea, ei mă huiduie, dar îmi place. Sper că în 2021 vor schimba regulile și vom putea avea stadioanele pline cu oameni”, a mai spus el.

De curând, Ronaldo a dezvăluit că ar vrea ca fiul său cel mare, Cristiano jr., în vârstă de 10 ani, să ajungă fotbalist, dar nu pune presiune pe el. În schimb, starul lui Juventus a mărturisit că puștiului îi place să bea cola și să mănânce cartofi prăjiți lucru care pe el îl enervează teribil.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și-a petrecut Crăciunul în Dubai, acolo unde s-a refăcut după un an 2020 destul de obositor din punct de vedere mental. Plecarea jucătorului din Italia a dat naștere unui val de controverse în presa internațională. Chiar dacă oamenii sunt obligați să se izoleze la revenirea în Italia, starul lui Juventus va avea parte de un regim preferențial.

Portughezului nu-i va fi impusă carantinarea, deci se poate întoarce fără niciun fel de probleme la antrenamentele echipei de club. Ronaldo va face mai multe teste pentru Covid-19 și, deocamdată, va putea intra în contact doar cu colegii de la Juventus Torino.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!