Sport

Cristiano Ronaldo, negocieri pentru un transfer neașteptat la Chelsea. Impresarul starului portughez s-a întâlnit cu patronul londonezilor

Cristiano Ronaldo (37 de ani) ar putea ajunge la Chelsea Londra, iar impresarul starului portughez, Jorge Mendes, a negociat deja cu Todd Boehly, noul patron al The Blues.
25.06.2022 | 23:40
Cristiano Ronaldo negocieri pentru un transfer neasteptat la Chelsea Impresarul starului portughez sa intalnit cu patronul londonezilor
Cristiano Ronaldo este evaluat conform Transfermarkt la 30 de milioane de euro. Sursă foto: @Facebook Oh My Goal
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a avut un sezon dezamăgitor la Manchester United și își dorește să plece de pe Old Trafford. Portughezul ar putea fi subiectul celui mai tare transfer al verii, la marea rivală a „diavolilor roșii”.

Cristiano Ronaldo, transfer-bombă la Chelsea! Negocierile au demarat deja

Cunoscutul jurnalist David Ornstein a anunțat că Jorge Mendes s-a întâlnit în Portugalia cu Todd Boehly cu care a discutat despre un transfer al Cristiano Ronaldo pe Stamford Bridge.

ADVERTISEMENT

Manchester United a terminat pe un rușinos loc șase în Premier League, iar agentul lui Ronaldo încearcă să îi găsească o nouă echipă.

Se pare că impresarul lui Cristiano a purtat discuții și cu cei de la Bayern Munchen, care rămân fără starul Robert Lewandowski, așa că Ronaldo ar fi vioara întâi pe Allianz Arena.

ADVERTISEMENT

Jorge Mendes vrea cu orice preț să evolueze în sezonul viitor în grupele Champions League, iar Manchester United va merge doar în Europa League.

Cristiano Ronaldo, drum liber spre Chelsea

Chelsea are mare nevoie de un marcator, mai ales că Romelu Lukaku va pleca mai mult ca sigur la Inter Milano, iar Cristiano Ronaldo a marcat în sezonul trecut 24 de goluri.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Cristiano Ronaldo a declarat într-un interviu pentru site-ul oficial al lui Manchester United că vrea să continue pe Old Trafford: „M-am bucurat, desigur, că mă întorc la un club care a dat o dimensiune superioară carierei mele.

A fost un sentiment incredibil. Iar atunci când am revenit, a fost extrem de plăcut să-i simt lângă mine pe fani. Fericirea lor. Am fost – și încă sunt – foarte fericit să fiu aici”.

ADVERTISEMENT

Chelsea ar putea da lovitura în această vară: Cristiano Ronaldo și Neymar Jr. pe Stamford Bridge

Paris Saint-Germain are o nouă strategie, iar Neymar ar putea să plece în această vară de pe Parc des Princes, chiar dacă mai are contract până în 2025.

Conform Sky Sports, Neymar Jr. este dorit de Chelsea, iar PSG i-a stabilit un preț de 50 de milioane de euro brazilianului.

În acest sezon, starul lui PSG a jucat 28 de meciuri și a reușit 13 goluri și opt pase decisive. În vârstă de 30 de ani, atacantul este evaluat la 75 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT