Fotbal international

Cristiano Ronaldo, neinvitat de Sergio Ramos la nunta sa cu Pilar Rubio. Ce a ales să facă în schimb. Foto

15.06.2019 | 19:42
Cristiano Ronaldo neinvitat de Sergio Ramos la nunta sa cu Pilar Rubio Ce a ales sa faca in schimb Foto

Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, se căsătorește sâmbătă cu prezentatoarea TV Pilar Rubio. Este unul dintre cele mai mari evenimente ale anului în Spania, peste 500 de invitați urmând să ia parte la un spectacol grandios. 

Cristiano Ronaldo, neinvitat de Sergio Ramos la nunta sa cu Pilar Rubio

Sergio Ramos a invitat la nuntă întreaga echipă a lui Real Madrid, incluzându-i aici și pe antrenorul Zinedine Zidane sau președintele Florentino Perez. Totuși, pe lista invitaților nu se regăsește și fostul său coleg Cristiano Ronaldo, alături de care a jucat pe Santiago Bernabeu nu mai puțin de nouă ani. Nici Iker Casillas nu a fost invitat, însă portarul spaniol are problemele sale în această perioadă.

Ronaldo a plecat în vacanță în Grecia cu întreaga familie în acest weekend, logodnica sa Georgina Rodriguez postând o imagine din avion pe Instagram. Conform presei din Spania, relația dintre Ramos și Ronaldo s-a răcit complet după ce portughezul a anunțat că pleacă la Juventus.

View this post on Instagram

?✈️ ¡Buen día con amor!

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Sergio Ramos și Pilar Rubio formează un cuplu încă din 2012, prezentatoarea TV fiind cu nouă ani mai în vârstă decât căpitanul lui Real Madrid. Cei doi au trei băieți împreună, pe Sergio, Marco și Alejandro. Pilar nu este doar prezentatoare TV, de-a lungul timpului fiind foarte activă ca actriță și model pentru branduri importante din Spania.

Nunta celor doi reprezintă un eveniment important în această perioadă în Spania. Ramos a reușit să convingă legendara trupă rock AC/DC să vină să-i cânte la nuntă. Suma este una semnificativă, aproximativ un milion de euro.

Sergio Ramos (33 ani) evoluează pentru Real Madrid încă din 2005, iar de atunci și până în prezent a câștigat o mulțime de trofee, printre care patru Ligi ale Campionilor.

Tags: