Sport

Cristiano Ronaldo, criză de nervi după ce Portugalia a fost trimisă la baraj. Nici selecționerul n-a scăpat. „Fără scuze!”. Video

Cristiano Ronaldo a cedat nervos după Portugalia - Serbia 1-2. Superstarul lui Manchester United a rămas întins pe gazon după ce lusitanii au fost trimiși la baraj și a avut o reacție ciudată față de Fernando Santos.
15.11.2021 | 08:37
Cristiano Ronaldo criza de nervi dupa ce Portugalia a fost trimisa la baraj Nici selectionerul na scapat Fara scuze Video
ADVERTISEMENT

O singură înfrângere a suferit Portugalia în grupa de calificare la Campionatul Mondial din Qatar. S-a întâmplat dramatic, în ultimul minut al ultimei etape din preliminarii. Serbia a câștigat cu 2-1 pe da Luz și a fost suficient pentru ca rocada să se facă în clasament și vecinii noștri să fie cei care merg direct la turneul final.

O remiză era suficientă pentru ca naționala lui Fernando Santos să se califice la Cupa Mondială, dar Aleksandar Mitrovic i-a dat planurile peste cap cu reușita din minutul 90. Lusitanii deschiseseră scorul în al doilea minut de joc, prin Fernando Santos, dar s-au văzut egalați la capătul primei jumătăți de oră de joc.

ADVERTISEMENT

Imaginile neputinței. Cristiano Ronaldo, prăbușit pe gazon după Portugalia – Serbia 1-2. S-a certat cu Fernando Santos

Integralist în șapte meciuri și marcator a șase goluri în preliminarii, Cristiano Ronaldo a fost văzut mai dărmat ca niciodată după fluierul final al partidei. Superstarul lui United s-a certat cu selecționerul și a postat un mesaj categoric pe rețelele de socializare, în miez de noapte.

Atacantul va împlini 37 de ani în februarie 2022, iar Mondialul de anul viitor ar fi foarte probabil ultimul din carieră.

ADVERTISEMENT

După Portugalia – Serbia 1-2, camerele televiziunilor l-au surprins pe Cristiano Ronaldo gesticulând și urlând la Fernando Santos, în ciuda faptului că antrenorul în vârstă de 67 de ani părea că încearcă să îl consoleze pe căpitan.

„Părea că ne vom califica direct, dar nu a fost așa. Am deschis scorul, am controlat startul meciului, dar apoi a început declinul. Jucătorii au încercat, dar nu ne-a mai mers jocul. De fiecare dată când făcut-o, am creat probleme.

ADVERTISEMENT

Serbia a fost mai bună. Noi obișnuim să deținem controlul balonului și să pasăm. Astăzi, doar Bernardo Silva a părut că vrea mingea. Am jucat cu frică și anxietate. E vina mea.

Dar vom fi în Qatar. Știm că nu am făcut ce ar fi trebuit, dar vom fi acolo. Noi mereu jucăm la victorie și încercăm să atacăm. Dar nu iese mereu așa cum ne dorim. Îmi asum toată răspunderea”, a declarat Fernando Santos, după Portugalia – Serbia 1-2.

ADVERTISEMENT

Mesajul postat de Cristiano Ronaldo după ce Portugalia a fost trimisă la baraj

Cristiano Ronaldo are și motive să fie supărat. Atacantul a făcut tot ce a ținut de el în aceste preliminarii, în care a reușit să doboare două recorduri. Superstarul lui United a devenit cel mai selecționat fotbalist european din istorie și primul care ajunge să înscrie 10 hattrick-uri la prima reprezenativă.

„Fotbalul ne-a arătat în repetate rânduri că, uneori, drumurile cele mai întortocheate duc la cele mai dorite rezultate. Rezultatul de ieri a fost dur, dar nu suficient pentru a ne doborî.

Obiectivul de a fi prezenți la Cupa Mondială din 2022 este încă foarte viu și știm ce trebuie să facem pentru a ajunge acolo. Fără scuze. Portugalia se îndreaptă spre Qatar”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

În urma eșecului cu Serbia, Portugalia a încheiat grupa pe locul 2, cu 17 puncte, trei mai puține decât liderul Serbia. Finalul de campanie i-a fost fatal campioanei europene din 2016, care s-a încurcat și în penultimul joc, din care n-a obținut decât un punct, după 0-0 cu Irlanda.

ADVERTISEMENT