Fotbal international

Cristiano Ronaldo, noi acuzaţii de viol? Trei femei ar fi fost victimele portughezului

09.10.2018 | 12:00
Cristiano Ronaldo noi acuzatii de viol Trei femei ar fi fost victimele portughezului

Cristiano Ronaldo ar putea fi pus faţă în faţă cu noi acuzaţii de viol. La două săptămâni după ce în presa internaţională au apărut detalii despre agresiunea sexuală din 2009, avocaţii Kathrynei Mayorga au anunţat că sunt în căutarea unor probe care să dovedească faptul că starul lui Juventus este recidivist.

În aceste condiţii, alte trei femei ar fi fost victimele lui Cristiano Ronaldo. Conform The Sun, atacantul de 33 de ani ar fi violat o femeie după o petrecere, la fel ca în cazul Kathrynei Mayorga. A doua victimă susţine că jucătorul transferat în vară de Juventus ar fi rănit-o, în timp ce o a treia ar fi încheiat o înţelegere, în urma căreia nu poate da detalii despre ceea ce s-a întâmplat, în 2009.

Cristiano Ronaldo, noi acuzaţii de viol în presa din Anglia?

Cristiano Ronaldo nu are linişte, iar în cazul în care ar apărea noi acuzaţii de viol, starul lui Juventus ar putea avea mari probleme cu sponsorii“Vom face tot ceea ce ne stă în putinţă să verificăm informaţiile pe care le avem. Am primit un apel de la o femeie care susţine că a avut parte de o experienţă similară”, a declarat Leslie Stovall, unul dintre avocaţii Kathrynei Mayorga.

Chiar dacă are mari probleme în viaţa personală, Cristiano Ronaldo continuă să evolueze foarte bine în tricoul lui Juventus. Sâmbătă, atacantul de 33 de ani a marcat un gol în victoria campioanei Italiei în faţa lui Udinese, scor 2-0. La finalul meciului, Massimiliano Allegri nu a dorit să comenteze situaţia în care se află vedeta echipei şi s-a rezumat să vorbească doar despre prestaţia fotbalistului. “Eu vorbesc despre fotbal și ceea ce văd la echipă. Despre acea problemă a lui Ronaldo, nu eu trebuie să spun sau să fac ceva. Cristiano s-a antrenat liniștit, a făcut o partidă frumoasă și a înscris un gol extraordinar”, a declarat antrenorul lui Juventus la finalul partidei care s-a disputat sâmbătă.

Cristiano Ronaldo, noi acuzaţii de viol? Ce scriu jurnaliştii din Anglia
Cristiano Ronaldo, noi acuzaţii de viol? Ce scriu jurnaliştii din Anglia