Fotbal international

Cristiano Ronaldo, notă de corigență după prestația din Coreea de Sud – Portugalia 2-1

Cristiano Ronaldo n-a lipsit nici în ultima partidă din grupă, dar a dezamăgit, primind cea mai mică notă dintre jucătorii folosiți în această întâlnire.
02.12.2022 | 20:22
Cristiano Ronaldo nota de corigenta dupa prestatia din Coreea de Sud  Portugalia 21
Șters în ofensivă, cu vină la primul gol al sud-coreenilor, Cristiano Ronaldo a ieșit în evidență doar prin atitudinea contondentă față de adversari.
ADVERTISEMENT

Cum Portugalia era deja calificată de pe prima poziție, indiferent de rezultatul din ultimul meci, s-a vorbit mult înaintea partidei cu Coreea de Sud despre o posibilă absență a lui Cristiano Ronaldo. În cele din urmă, acesta a început ca titular. Dar a dezamăgit. Fiind vinovat și la primul gol al adversarilor.

4.9, cea mai mică notă, a primit Cristiano Ronaldo pe FOTMOB

După partida din runda a doua, 2-0 cu Uruguay, portghezii și-au asigurat nu doar biletele pentru optimi, ci și prima poziție în grupă. Astfel că meciul cu Coreea de Sud nu mai avea vreo importanță.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Cristiano Ronaldo a ratat o ședință de pregătire. Și s-a vorbit despre o posibilă absență a sa la meciul cu asiaticii. ”Să vedem. În principiu, Ronaldo se va antrena în curând, dar nu știu dacă va juca în următorul meci. Nici măcar nu știu dacă șansele de a evolua sunt 50/50, dar ca să joace trebuie să se antreneze normal.

Cristiano Ronaldo a fost înlocuit în ambele meciuri. Există un plan în cazul în care Cristiano nu poate juca. Nu există niciun jucător care să aibă garantat postul de titular.

ADVERTISEMENT

Cu greu ar merge lucrurile dacă nu am avea un plan”, a declarat Santos la acea vreme.

În cele din urmă, totuși, Santos l-a introdus în teren pe starul echipei. Care, evident, a purtat și banderola de căpitan. Dar n-a izbutit să iasă în evidență.

A încercat să se implice în acțiunile ofensive ale echipei, dar a avut doar câteva încercări firave de a pune în pericol poarta adversă. Fără să fie însă vreodată aproape de țintă.

ADVERTISEMENT

Și, mai mult, în minutul 27, la 1-0 pentru echipa sa, la un corner pentru coreeni, a respins greșit. Mingea a ajuns la Kim Young-Gwon, care a egalat cu un șut din 4-5 metri.

Avea să fie schimbat în minutul 65, și, la finalul întâlnirii, câștigată de sud-coreeni cu 2-1, prestația sa sub așteptări, avea să fie reflectată de calificativul primit pe FOTMOB.

ADVERTISEMENT

A primit 4.9, cea mai mică notă. În  condițiile în care următorul jucător, fundașul Silva, a luat 5.9, iar restul jucătorilor care au evoluat în această partidă au obținut calificative de la 6.0 în sus.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților