Presiunile au dat roade! Ronaldo, contract nou cu Realul. Ce salariu va avea

Ionut Neamţu    Razvan Nicolae   
in Fotbal international
08/02/2018, 10:07
Presiunile au dat roade! Ronaldo, contract nou cu Realul. Ce salariu va avea

Cristiano Ronaldo şi-a dorit încă din toamnă să primească un nou contract cu Real Madrid, iar portughezul a pus presiuni în tot acest timp. Oficialii clubului erau decişi la un moment să-l vândă pe starul de 33 de ani, însă până la urmă lucrurile s-au schimbat.

Presa din Spania anunţă că oficialii clubului sunt pregătiţi să-i ofere lui Cristiano Ronaldo un nou contract. Portughezul care a împlinit în această săptămână 33 de ani ar urma să câştige 30 de milioane de euro pe sezon, cu nouă milioane mai mult decât în prezent.

Cristiano Ronaldo mai are contract cu Real până în 2021

Ronaldo este convins că în luna iunie Real Madrid îi va îmbunătăţi contractului. Informaţia a fost deja confirmată şi de persoane demne de încredere din conducerea clubului, care susţin această îmbunătăţire iminentă. El va ajunge să încaseze un salariu de 30 de milioane de euro pe an”, anunţă jurnaliştii de la El Confidencial.

Cristiano Ronaldo câştigă în prezent 21.360.000 de euro şi mai are contract cu Real Madrid până în vara anului 2021. Portughezul a anunţat în diferite rânduri că vrea să-şi încheie cariera sportivă la echipa de pe “Santiago Bernabeu”.

Ştirea MOMENTULUI

Franța – Croația 4-2, finala la CM 2018. Francezii, campioni mondiali după 20 de ani!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.