Presiunile au dat roade! Ronaldo, contract nou cu Realul. Ce salariu va avea

cristiano ronaldo, real madrid, santiago bernabeu, salariu, contract

Cristiano Ronaldo este aproape de a semna un nou contract cu Real Madrid. Presiunile portughezului au dat roade într-un final, iar oficialii clubului sunt gata să-i ofere o nouă înţelegere.

Cristiano Ronaldo şi-a dorit încă din toamnă să primească un nou contract cu Real Madrid, iar portughezul a pus presiuni în tot acest timp. Oficialii clubului erau decişi la un moment să-l vândă pe starul de 33 de ani, însă până la urmă lucrurile s-au schimbat.

Presa din Spania anunţă că oficialii clubului sunt pregătiţi să-i ofere lui Cristiano Ronaldo un nou contract. Portughezul care a împlinit în această săptămână 33 de ani ar urma să câştige 30 de milioane de euro pe sezon, cu nouă milioane mai mult decât în prezent.

Cristiano Ronaldo mai are contract cu Real până în 2021

"Ronaldo este convins că în luna iunie Real Madrid îi va îmbunătăţi contractului. Informaţia a fost deja confirmată şi de persoane demne de încredere din conducerea clubului, care susţin această îmbunătăţire iminentă. El va ajunge să încaseze un salariu de 30 de milioane de euro pe an", anunţă jurnaliştii de la El Confidencial.

Cristiano Ronaldo câştigă în prezent 21.360.000 de euro şi mai are contract cu Real Madrid până în vara anului 2021. Portughezul a anunţat în diferite rânduri că vrea să-şi încheie cariera sportivă la echipa de pe "Santiago Bernabeu".