ADVERTISEMENT
Fotbal international

Cristiano Ronaldo, un nou record bătut după Juventus – Bayer Leverkusen 3-0! L-a depăşit pe Iker Casillas la numărul de victorii în Liga Campionilor

Autori: Ionut Neamţu, Sorin Dumitrescu | 02.10.2019 | 09:50
Cristiano Ronaldo, un nou record bătut după Juventus - Bayer Leverkusen 3-0 (sursă foto: hepta.ro)

Cristiano Ronaldo a reuşit să bată un nou record după ce a jucat în meciul Juventus – Bayer Leverkusen 3-0, marţi seară, la Torino. Fenomenalul jucător portughez l-a depăşit la număr de victorii obţinute în cea mai importantă competiţie intercluburi europeană pe fostul său coechiper de la Real Madrid, portarul Iker Casillas.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, nou record în Champions League

Cristiano a marcat al treilea gol, în minutul 88, pecetluind astfel un succes convingător pentru echipa lui Maurizio Sarri. Cu reuşita din acest meci lusitanul a ajuns la cota 127 în dreptul reuşitelor sale în Champions League, o performanţă cu adevărat remarcabilă.

Însă, ca urmare a faptului că echipa sa a câştigat meciul Cristiano a mai doborât un record. Are acum 102 victorii în Champions League şi în acest fel a trecut peste Iker Casillas, cel care a adunat acest număr de succese cu Real Madrid şi Porto. Portarul iberic a suferit un infarct în lunile trecute şi a fost nevoit să se retragă în apropierea vârstei de 40 de ani.

ADVERTISEMENT
Cristiano Ronaldo Champions League. L-a depăşit pe Iker Casillas, care s.-a oprit la 101 meciuri după infarct

Iker Casillas s-a oprit, forţat de sănătate, la 101 victorii

Cristiano Ronaldo a stabilit acest record în ziua în care a împlinit 16 ani de la primul meci jucat în Champions League, competiţia sa favorită. Anul trecut, după ce Ajax a spulberat visul torinezilor de a câştiga trofeul, eliminând campioana Italiei în sferturi, Ronaldo a trăit o imensă dezamăgire, pentru că venea după trei succese consecutive în competiţie cu Real Madrid.

Cristiano a şi declarat că vrea să câştige şi cu Juventus Champions League, mai ales că din punct de vedere fizic nu are nicidecum parametrii unui jucător de 34 de ani, uluind doctorii cu cifrele sale din punct de vedere medical. Totuşi, ceea ce până anul trecut nu a auzit nimeni din gura portughezului a rostit anul acesta şi încă de două ori şi anume faptul că peste maxim doi ani ar putea lua în considerare serios şi varianta retragerii.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!