ADVERTISEMENT
Fotbal international

Cristiano Ronaldo nu mai e iubit la Juventus: ”E un ignorant”

| 05.11.2020 | 16:11
Cristiano Ronaldo nu mai e iubit la Juventus: ”E un ignorant”
Atacantul Cristiano Ronaldo nu mai e iubit la Juventus Torino, un fost jucător al ”Bătrânei Doamne” îl critică pentru atitudinea sa. Sursă foto: Hepta

Atacantul Cristiano Ronaldo nu mai e iubit la Juventus Torino, un fost jucător al ”Bătrânei Doamne” îl critică pentru atitudinea sa.

ADVERTISEMENT

Starul portughez a revenit de curând din izolarea impusă după ce s-a infectat cu coronavirus și a reușit să o resusciteze pe Juventus după câteva rezultate mai puțin așteptate.

Rigurozitatea lui Ronaldo în ceea ce privește condiția sa fizică s-a menținut și în perioada de izolare, iar portughezul nu a încetat să facă exerciții și să alerge pe bicicletă, publicând imagini și videoclipuri pe Instagram și Twitter.

ADVERTISEMENT

Un fost jucător de la Juventus, atac dur la Cristiano Ronaldo

Deși este de departe numărul 1 în echipa lui Andrea Pirlo, nu toată lumea îl iubelște pe starul portughez. De curând, un fost jucător al celor de la Juventus Torino l-a criticat în termeni duri pe Cristiano Ronaldo pentru faptul că nu vorbește limba italiană.

”Este ignorant. Este în Italia de doi ani și încă nu a învățat să vorbească limba noastră. Folosește spaniola pentru a se exprima. Nu își respectă colegii și nici pe italieni”, a declarat Pasquale Bruno într-o emisiune de televiziune, cnform cotidianului spaniol As.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost ironizat de Roberto Burioni, unul dintre cei mai mari virusologi din Italia, care l-a numit ”coleg” pe portughez într-o postare pe Twitter, ca să răspundă la afirmația jucătorului de la Juventus, care se îndoia de eficiența testelor PCR.

Portughezul a oferit o reacție genială după revenirea din izolare provocată de contactarea noului coronavirus. Cristiano a reușit o dublă pentru Juventus în meciul cu Spezia, declarând la final că se simte bucuros după revenirea pe teren.

ADVERTISEMENT

Ronaldo a evoluat și în meciul câștigat în deplasare cu Ferencvaros Budapesta, scor 4-1, din Champions League, dar nu s-a lipit la gol. Torinezii s-au impus cu dublele spaniolului Alvaro Morata și argentinianului Paolo Dybala.

Cristiano Ronaldo e într-o formă incredibilă, chiar dacă a ajuns la 35 și de ani și pare că mai poate juca la un nivel înalt în următorii ani, fiind unul dintre cei mai buni jucători din lume și prin prisma stilului de viață extrem de sănătos pe care îl adoptă.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!